Terim'in yeni bombası 'Not Interesting'

Terim'in yeni bombası 'Not Interesting'

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı için yapılan basın toplantısında ilginç bir anın yaşanmasına neden oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, derbide yaşanan Emre - Bilic arasındaki gerginlik ve bunun yansıması ile ilgili açıklamalarda bulunurken, ilginç bir an yaşandı.


Deneyimli teknik adam, Emre Belözoğlu'nun doğru bir davranış sergilemediğini, ancak sonrasında yaşananların da mantıklı olmadığını belirtirken, sözünün bitmesinin ardından çeviri yapmak isteyen görevliye müdahale etti.


Terim, çevirmenin tam Flemenkçe olarak açıklamayı Hollandalılara anlatacağı sırada araya girdi ve bu açıklamaların çevrilmemesini isterken, basın mensuplarına 'not interesting' (ilginç değil) şeklinde bir mesaj verdi.


İŞTE TERİM'İN KONU İLE İLGİLİ SÖZLERİ...


"EMRE'NİN YAPTIKLARINI TASVİP ETTİĞİM ANLAŞILMASIN"


"Böyle bir basın toplantısında üzücü olan taktiğimizi konuşmamız gerekirken; Ömer, Hakan ve tabii ki Emre konusunu konuşuyoruz. Bu bizim hastalığımız. Başka yerlerdeyiz. Statta olanın sahada kalması gerektiğini beceremiyoruz. Emre'nin yaptıklarını tasvip ettiğim anlaşılmasın. Kampa geldiğinde onunla da konuştum. Ama hedef göstermek güzel bir şey değil. Hele hele milli kamptayken böyle bir şey olduğu zaman daha da kötü. Çok üzüldüğünü görüyorum. Yaptığı bir çok şeyi tasvip etmediğimi kendisine de söyledim. Ama bu durum Emre'nin iyi yönlerini görmemize engel değil. Linç etmenin gereği yok ki bunları biz de yapıyoruz antrenör olarak. Başkanlar, yöneticiler... Sahada oluyor. O da isteyerek yapmadığını söylüyor. Ama olay farklı yerlere gidiyor.


"EMRE - GÖKHAN KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİ..."


"Buranın iki rengi var. Biri kırmızı, biri beyaz. Burada başka renk yok. Burası kulüp fanatizminden uzak olması gereken bir yer. Hassas ve adil davranmak zorundayız. Emre'nin, Gökhan'ın kötü günler geçirdiğini söylemek zorundayım. Bu durum diğer arkadaşlarını da etkiliyor. Biz bilerek buraya geldik kamp için. Derbi sonrası sonuç ne olursa olsun kampı ülke dışına aldık. Yanılmadım. Keşke yanılsaydım. Ama uzak kalamıyorsunuz."


"TARTIŞMAYI BİRKAÇ GÜN ERTELEYEBİLİRDİK"


"Antrenmanda haberimiz olmadan başka bir şey daha oldu. Ama maçtan sonra kaybedersek ne söylerseniz söyleyin. Ama maça kadar bu çocukları nasıl hazırlıyorsunuz diye soran yok. Milli Takım kazanmasın diye yüreği çarpanlar bugün Milli Takım kazansın diyor. En azından bu tartışmayı birkaç gün erteleyebilirdik. Demek ki bu gösteriyor ki milli maç kimse için çok önemli değil."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...