Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA, Fenerbahçe'yi reddetti, postaTrabzon'a gitti!

/ Kaynak: DHA
UEFA, Fenerbahçe'yi reddetti, postaTrabzon'a gitti!

SPOR Haberleri  / DHA

UEFA, Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yaptığı başvurunun reddedildiği ile ilgili yazıyı Trabzonspor'a yolladı.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un 3 maçta şike ve teşvik girişimi yaptığı iddiasıyla UEFA'ya yaptığı başvurunun reddedildiğine ilişkin yazısı, bordo mavili kulübe ulaştı.


Fenerbahçe Kulübü, 18 Haziran 2014 tarihinde Trabzonspor'un 3 maçta şike ve teşvik eylemleri yaptığı iddiasıyla UEFA' ya başvuru yapmış, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu da başvuruyu reddetmişti. Bunun üzerine Trabzonspor gerekçeli kararın gönderilmesi için UEFA'ya talepte bulunmuştu. Edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe'nin Trabzonspor hakkında isnat ettiği şike ve teşvik eylemlerinin gerçekleşmediği belirtilen karar bugün bordo mavili kulübe ulaştı.


Bu arada Trabzonspor'un UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yaptığı şikayet başvurusunun reddiyle ilgili gerekçeli kararın iki kez başvurulmasına rağmen henüz gönderilmediği, bu konuyla ilgili de bordo mavililerin UEFA Temyiz Kurulu'na başvuracağı öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...