İşte Benm Stilim dün gece Kim Elendi / TV8 İŞTE BENM STİLİM ELEME

İşte Benm Stilim dün gece Kim Elendi / TV8 İŞTE BENM STİLİM ELEME

MAGAZİN Haberleri

İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi heycan dorukta. İşte Benim Stilim eleme gecesi yaşanıyor. Bu akşam iki kişi yarışmaya veda edecek.

İşte BenimStilim buhafta kim elendi heycan dorukta. İşte Benim Stilim eleme gecesi yaşanıyor. Bu akşam iki kişi yarışmaya veda edecek. İşte benm stilm kim elendi.. İşte Benim Stilim'de bu akşam eleme gecesi. Yılmaz Morgül'ün konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim'de kim elenecek heyecanla bekleniyor. 7 yarışmanın şıklık yarışı seyircilere heyecanlı dakikalar yaşanıyor. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi ve detaylar haberimizde.İşte Benim Stilim'de Nazlı Hamarat skandalı!

İşte Benm Stilim dün gece Kim Elendi / TV8 İŞTE BENM STİLİM ELEME

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim eleme gecesinde büyük şok. Gülay Hançer göz göre göre elendi. Peki ama ndene? Gülay Hançer elemesi gerçekleri gün yüzüne çıkıyor. İşte o eleme ve değişimlerGülay Hançer ve Nihal Candan İşte Benim Stilim'e veda ettiler.İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta Nihal Candan ve Nazlı Hamarat adı çıktı. Yapılan son oylamada İşte Benim Stilim'e veda eden isim Nihal Candan oldu. İşte Benim Stilim'de ikinci elenen isim ise Gülay Hançer oldu.Nazlı Hamarat ise 'zenginlik muhabbeti çıkınca 3 lira 5 liraya çıktı. Ben Kemal beyin beğenmediği kıyafetleri yapan atölyeyi değiştirdir o adam işte bu haberleri yollayan adam' dedi.

Yılmaz Morgül Nihal Candan elensin dedi. nbsp;

Nur Yerlitaş Nihal Candan elensin diyerek oy verdi. nbsp;

İvana Sert Nihal Candan elensin tercihini yaptı.

Kemal Doğulu da Nihal Candan adını verdi. nbsp;

Uğurkan Erez Nazlı Hamarat dedi ancak oyu sonucu değiştirmediği için Nihal Candan elendi. ikinci elenen isim ise Gülay Hançer oldu.


NAZLI HAMARAT 3 BİN LİRA BORÇ TAKTI
Nazlı Hamarat kendi ağzıyla 'beğenmediği kıyafetlerin parasını ödemediğini' itiraf edince olay daha da büyüdü. Çiğdem Çelik de Nazlı Hamarat 'ın gala gecesi giydiği kıyafetin parasını ödemediğini ifşa etti. Nazlı Hamarat ise 'evet ödemedim , ödemeyeceğim' dedi. Nazlı Hamarat parayı kıyafetin kanadı kapıdan geçerken kırıldığı için ödemediği söyledi. Bu kıyafet yüzünden 3 bin lira borç takan Nazlı Hamarat asıl şoku ise yayından sonra yaşadı.


ÖYKÜ SERTER : NAZLI BORCUNU ÖDE GÜNAH

Birden fazla butiğe ve terziye borcu olduğu ortaya çıkan Nazlı Hamarat'a program sunucusu ve jürilerinden de tepki geldi. Öykü Sertel'in 'Nazlı borcunu öde. Günah. Bak arkandan çığ gibi büyüyor dedikodular.' şeklindeki sözlerine Kemal Doğulu şu sözlerle destek verdi; ''Kız Nazlı, sen bu paraları ödemeye ödemeye mi zengin oldun acaba? Uçan kuşa borcun var. Stüdyonun kapısına icra kararı dayanacak diye korkuyorum.'
İşte Benm Stilim dün gece Kim Elendi / TV8 İŞTE BENM STİLİM ELEME

NAZLI HAMARAT BORÇULULARI İŞTE BENİM STİLİM KAPISINA DAYANDI
Kemal Doğulu 'nun dediği gibi oldu. Nazlı Hamarat 'ın borç taktığı kişiler İşte Benim Stilim kapısına dayandı. 3 bin liralık kıyafet borcunu ödemeyen kişi İşte Benim Stilim 'e gelince Kemal Doğulu patladı. 26 Mart yani bugün yayınlanacak olan İşte Benim Stilim 'de Kemal Doğulu "İnsanlar niye stüdyoyu basıyorlar. Çileden çıkmışlar ki geliyorlar" diyerek Nazlı Hamarat 'ı azarladı.
KEMAL DOĞULU : İNSANLAR STÜDYO BASIYOR
Nazlı Hamarat stüdyoya kadar gelen borçluları ile kavga etmesine rağmen borcunu ödemedi. İşte Benim Stilim jürisi Nazlı Hamarat 'ın bu tavrı karşısında şoke oldu. Borcu olduğunu kabul eden Nazlı Hamarat 'Ödemeyeceğim mahkemeye gitsinler' dedi. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş borcunu ödesin diye ne kadar bastırdılarsa da Nazlı Hamarat 'Nuh dedi peygamber demedi'.


Kemal Doğulu bunun üzerine açtı ağzını yumdu gözünü ve 'İnsanlar niye stüdyoyu bassınlar ki...Çileden çıkmışlar ki geldiler... Vereceksin mecbursun! Ben bıktım... alacağımız var diye geliyorlar. Öyle bir dünya yok... İnsanların parasını vermiyorsun! O parayı ödemek zorundasın' diyerek fırçaladı. Buna rağmen Nazlı Hamarat borcunu ödemeye yanaşmadı.
İşte Benim Stilim 62. bölümünde nbsp;Zeynep Öztürk bu kez kuliste Gülay Hançer tartıştı. Tartışmaların arasına Nihal Candan'da girince olay daha çok büyüdü.
İşte Benm Stilim dün gece Kim Elendi / TV8 İŞTE BENM STİLİM ELEME

Nur Yerlitaş ile Zeynep Öztürk arasında geçen tartışma

Nur Yerlitaş: nbsp;Banabak! Sen bana bak. Sen Kabadayı mısın yaa. Sen nesin yaa. Benim sendende şikayetim çok. Senin arkadaki o hallerin o kabadayılığın hiç hoş değil. Sen böylesin biliyor musun. Buraya geldince başka, sen orda başka nbsp;bir kadınsın. Hadi bakalım bana cevap ver şimdi.

Zeynep Öztürk: Estağfirullah

Nur Yerlitaş: Estağfirullah değil. O zaman yüreğin varsa bana konuşacaksın. Bulmuşsun sen birtane kızı. Birgün başka birini buluyorsun. Sen kimsin yaaa... Senin onlardan ne farkın var? Ne üstünlüğün var?

Zeynep Öztürk: Hiç bir üstünlüğüm yok...

Nur Yerlitaş: Biraz haddini bil sen. Çok şımarmışsın. Çok külhanbeylisin. Hiç yakışmıyor sana. Sen nesin yani. Bukadar nedir yani seni rahatsız eden nedir yani....Kimsin sen ya... O kişi neyse sende o sun. Burda herkez eşit seviyede. Burda oynama. Çok oynuyorsun.

Zeynep Öztürk: Ben burda hiç oynamıyorum. Siz öyle dediğniz için Nur hanım ben hiç bir zaman oynamıyorum.

Nur Yerlitaş: Oynuyorsun. Aman sizin instegramınız. Aman sizin şeyleriniz. Ay görgülü olun biraz be.... Biraz sevileli olun. Çok sinirliyim..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...