Davutoğlu, 'Erdoğan'la dostluğumuz yıkılmaz'

Davutoğlu, 'Erdoğan'la dostluğumuz yıkılmaz'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında çatışma olduğu iddialarına cevap verdi.

Son günlerde ortaya atılan Davutoğlu ve Erdoğan'ın arasında çatışma var iddialarına yönelik olarak Başbakan Davutoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımızla benim aramda herhangi bir çatışma olmaz. Bizim çok köklü bir dostluğumuz var" ifadelerini kullanandı.

"BU DOSTLUK KOLAY YIKILMAZ "

"Sayın Cumhurbaşkanımızla benim aramda herhangi bir çatışma sorun olmaz. Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu Başbakan ve Cumhurbaşkanı olduktan sonra tanışmadılar. Bakan ve Başbakan olduktan sonra da tanışmadılar. Başdanışman ve Başbakan olduktan sonra da tanışmadılar. Çok köklü bir dostluğumuz var. Birbirimizden emniyet içinde olduğumuz hiç bu vasıflar olmadan da birbirimizle muhabbetle yaklaştığımız bu sayın Abdullah Gül için de geçerli diğer kadrolarmız içinde geçerlidir. Öyle bir geçmişimiz var. Ünvanı olmadan dost olanların dostlukları kolay yıkılmaz. "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...