Nihat Doğan'dan hayranlarını üzecek haber!

Nihat Doğan'dan hayranlarını üzecek haber!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Özgecan'ın katledilmesinin ardından attığı tweetle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Nihat Doğan, İngilizce öğrenmek için yurtdışına çıkacak. İşte detaylar

Beyaz TV'nin sunucularından Tahir Sarıkaya, Özgecan Aslan cinayeti ardından attığı tweet ile olay olan şarkıcı Nihat Doğan ile kısa bir sohbet gerçekleşti.
nbsp;
"TÜRKİYE'Yİ TERK EDECEK" nbsp;
Yaptıkları görüşmeyi sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden özetleyen Sarıkaya, "Dün akşam Nihat Doğan'la oturduk. İngilizce öğrenmek için Türkiye'yi kısa süre terk edecek" dedi. Sarıkaya, Nihat Doğan'ın Ramazan Bayramı sonrasında single albüm çıkaracağını aktardı.
nbsp;
Ünlü türkücüye 'Özgecan'ı sorduğunu da ekleyen Sarıkaya, "Beni linç ettiler" cevabının aldığını ekledi. Bir diğer tweetinde birlikte çekilen bir fotoğrafı da paylaşan Tahir Sarıkaya, "Nihat Doğan zayıflamış biraz" notunu düştü
Nihat Doğan'dan hayranlarını üzecek haber!



İşte Nihat Doğan'ı yakan madde...
G.SARAY'da yarın yapılacak Olağan Mali Genel Kurul toplantısının en önemli gündem maddelerinden biri 15311 sicil numaralı kulüp üyesi şarkıcı Nihat Doğan'ın ihraç isteminin oylaması olacak...


14 Şubat'ta ülkeyi yasa boğan ve katledilen Özgecan Aslan'ın vefatı üzerine oyuncu Ahu Sungur ile tartışma anında attığı tweetler yüzünden Doğan şimşekleri üzerine çekmişti. Galatasaray kongre üyeleri de Doğan için harekete geçmiş ve verdikleri dilekçelerle şarkıcı Doğan, Disiplin Kurulu'na sevkedilmişti.


AĞIRLAŞTIRICI SEBEBİ DE VAR
Nihat Doğan'ın, Galatasaray'dan ihraç istemi ise Atatürk ilkelerine aykırı davranış... Doğan'ın attığı tweetler, kulüp tüzüğünün 4. maddesinin 1. bendine göre "Vatansever Atatürk gençleri yetiştirmek" ilkesiyle bağdaşmadığı için ihracı isteniyor. Ayrıca Doğan için ağırlaştırıcı sebep olarak Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder ile yaptığı tartışma da ihraca neden olacak sebeplerden biri.


DOĞAN NE DEMİŞTİ?
ŞARKICI Nihat Doğan, "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" diye tweet atmıştı. Bu mesaj Galatasaray tüzüğüne ve ilkelerine aykırı bulundu.


NİHAT DOĞAN KİMDİR?


Nihat Doğan (d. 13 Şubat 1977, İstanbul), Türk halk müziği şarkıcısı. 1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.



Kürt kökenli olan Nihat Doğan,[1] 13 Şubat 1977'de İstanbul'da doğdu.[2] On bir yaşındayken babasını kaybetti.[2] Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı.[2] Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü.[2] Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı. 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.


22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta yer alan Büyükderespor'un teknik direktörü olduğunu açıkladı.[3] Fakat Doğan, antrenör diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak Büyükderespor'un teknik direktörü değil.[4] Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Sözleşmeli bir antrenöre sahip bir kulüpte, gerekirse bir yönetici, antrenör kulübede olmasa bile takımın başında yer alabilir." kuralına dayanarak Doğan, yönetici kartıyla sahaya çıktı.[4] 2015 yılında Survivor All-Star'a katılacaktı fakat Özgecan Aslan hakkında Twitter'da "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız." dedi ve halktan büyük tepki aldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor All-Star 2015'den men etti ve Galatasaray SK eski yöneticilerinden Adnan Öztürk'ün kendisi hakkındaki ihraç talebi Yönetim Kurulunca oy birliğiyle olumlu bulundu. Böylece 2015 yılının Mart ayında yapılacak olan Mali Genel Kurulda ihraç istemiyle oylama yapılmasının yolu açılmış oldu.[5]


Ayrıca Nihat Doğan, kendini muhafazakâr demokrat olarak tanımlamaktadır.[2]


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...