İşte Benim Stilim Kim Elendi 27 Mart (İşte yarışmadan elenen iki isim)

İşte Benim Stilim Kim Elendi 27 Mart (İşte yarışmadan elenen iki isim)

GÜNDEM Haberleri

İşte benim stilim kim elendi öğrenmek için tıkla. Eleme gecesinde neler yaşandı. Konuk Yılmaz Morgül'dü. İşte Benim Stilim kim elendi, işte o isimler

İşte benim stilim kim elendi öğrenmek için tıkla. Eleme gecesinde neler yaşandı. Konuk Yılmaz Morgül'dü. İşte Benim Stilim kim elendi, işte o isimler..Ekranların en çok izlnen yarışma programlarından İşte Benim Stilim'de 27 Mart eleme gecesinde bir ilk yaşandı ve iki kişi elendi. İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte cevabı.İşte Benim Stilim'de bir ilk yaşandı ve ilk kez bir gecede iki yarışmacı elendi. nbsp;Yarışmanın rüküşler kraliçesi Nihal Candan ile gurbetçi kızı Gülay Hançer elendi. İşte Benim Stilim önümüzdeki hafta birinciyi belirlemek için final yapacak. İşte Benim Stilim 27 Mart eleme gecesinde iki kişi birden elendi. Peki bu hafta yarı final yapan İşte Benim Stilim 'de kimler elendi kimler kaldı? İşte birincilik adayları.


TV8 CANLI YAYIN nbsp;


İŞTE BENİM STİLİM İZLE nbsp;


İşte Benim Stilim birincisi olmaya aday olan şu isimler kaldı;


Zeynep Öztürk
Emel Özkiziltaş
Çiğdem Çelik
İlbilge Uzun
Nazlı Hamarat

İşte Benim Stilim Kim Elendi 27 Mart (İşte yarışmadan elenen iki isim)



Esmer güzel Çiğdem Çelik ilk geldiğinde oldukça heyacanlı. Bursa'lı yarışmacı İstanbul'da yaşıyor. Özel bir hava alanında hosteslik yapan Çiğdem Çelik hayatı ve biyografisi geliyor. Şansın çok önemli olduğunu dile getiren Çiğdem Çelik İşte Benim Stilim'e katılan ilk yarışmacı oldu. Daha önce Yemekteyiz programı ile tanıdığımız Çiğdem oldukça zengin olduğu öğrenildi. Lakabı Barbie olan bebek.


Kabin memurluğu yapan Çiğdem Çelik ilk gözlediğimiz oldukça bakımlı ve alımlı olması. Oldukça iddalı yarışmacı hayatında neler merak ettiğini sizlere derlemeye devam ediyoruz. İşte Benim Stilim jurisini etkileyen Çiğdem Çelik ne işle meşgul. 36 yaşında olan Çiğdem eşinden ayrılarak bu işe geldi. İlk paylaşımlarıyla yine İnstagram'da olay oldu.Oldukça cilveli olan Çiğdem Çelik ilk yarışma da siz giyiniyor musunuz diyerek tüm yarışmacılara gönderme yapmıştı. Asrın kadını olarak yarışmaya katılan Çiğdem Çelik herkes tarafından oldukça beğenildi. Tek sıkıntısı çok makyaj yapmak olan yarışmacı oldukça gözlerini beğeniyor. Makyajsız soluk durduğuna inanan yarışmacı bakalım İşte Benim Stilim kaderini nasıl etkileyecek.
İşte Benim Stilim Kim Elendi 27 Mart (İşte yarışmadan elenen iki isim)



Anne tarafı Bulgaristan göçmeni olan Çiğdem Çelik Vay Vay Vay dedirtecek cinsten pozlar verdi. Bugün yarışmada ilk gününü dolduran Çiğdem pozları da adından söz ettirecek. İşte o pozlardan bir tanesi daha!Tam bir aile kızı olduğunu ve elinden tüm mutfak işleri geldiğini söyledi. Şık ve Kibar olarak arkadaşları tarafından beğenilen Çiğdem Çelik bakalım yarışmaya nasıl damga vuracak. Ivana Sert , Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş 3 evet diyerek yıldızla uğurlamış ve yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı. Şimdi Çiğdem Çelik diğer pozları hazırlıyoruz.


Gülnihal Candan İşte Benim Stilim yarışmasında ki performansına kaldığı yerden devam ediyor. TV8 güzelleri arasında yerini alan Gülnihal Candan biyografisi, fotoğrafları, boyu, kilosuyla kimdir?İşte Benim Stilim TV8'de yayınlanan 7 Şubat Cumartesi eleme gecesinde Kemal Doğulu, star olsam uçarak gelirdim diyen yarışmacı Gülnihal Candan'ı çok fena bozdu. Kemal Doğulu, Gülnihal Candan'a "Laf salatasından başka bir şey yapmıyorsun hadi canım hadi" dedi.


Gülnihal Candan, 1995 yılında Mersin'de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenimini sürdürmektedir.Hal hal bileklik takmayı çok seven Gülnihal Candan, 16 Ekim 2014 tarihinde İşte Benim Stilim yarışmasına misafir olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazandı.


Gülnihal Candan, 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon "İşte Benim Stilim" adlı yarışma programına yarışmacı olarak katıldı.Gülnihal Candan, ayrıca alışverişine ayda ortalama 1000 lira harcıyor. Göğüslerini beğenmiyor ancak yüzü ve beli en beğendiği bölgeleri. Kiviye alerjisi var.
İşte Benim Stilim Kim Elendi 27 Mart (İşte yarışmadan elenen iki isim)

TV8 ekranının moda yarışması İşte Benim Stilim adlı programda bu hafta konuk jüri üyesi koltuğuna Acun Ilıcalı oturdu.
Aynı zamanda programın yapımcısı ve TV 8 kanalının da sahibi olan Acun Ilıcalı, bu hafta İşte Benim Stilim programının jüri koltuğunda oturdu. Acun Ilıcalı'nin konuk olduğu programa ise, yarışmacılardan Nihal Candan'ın "Uçurun beni Acun bey!" sözleri damgasını vurdu.


Bu hafta Beyonce'yi canlandıran Nihal Candan, " Dünya starı olsam sahneye uçarak girerim" dedi. Jüri üyeleri şaşkın anlar yaşarken, Eleme Gecesi için jüri arasında bulunan Acun Ilıcalı kahkahaya boğuldu. Daha sonra yarışmacı Nihal Candan, Acun Ilıcalı'ya dönerek, "Uçurun beni Acun Bey" dedi.Bu esnada jüri üyesi Kemal Doğulu, Gülnihal Candan'ı eleştirmeye başladı. Kemal Doğulu, Gülnihal Candan'a "Star olsan biz İvana'yı indirdik, bir yavaş gel. Montun çok çirkindi. Senin herşeye atlıyor olman bizim üstümüzede atlayacağın anlamına gelmez. Uçucak olsan o montlamı uçacaksın. Laf salatasından başka bir şey yapmıyorsun hadi canım hadi" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...