Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahramanmaraş'ta deprem oldu! (SON DEPREMLER)

Kahramanmaraş'ta deprem oldu! (SON DEPREMLER)

YAŞAM Haberleri

Kahramanmara'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerinden alınan bilgiye göre, saat 12.08'de merkez üssü Andırın ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
İlçede vatandaşlar tarafından da hissedilen depremin, duyulan gök gürültüsünün ardından meydana geldiği belirtildi.
Can kaybı ve maddi hasarın oluşmadığı depremde, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

SON DEPREMLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Kayseri'deki son depremler panik yaşattı
Kayseri, 26 Mart'ın ilk saatlerinde sarsıldı. Kayseri'de meydana gelen son depremler vatandaşları korkuttu. Öte yandan son depremlerde herhangi bir can ya da mal kaybı ise meydana gelmedi. On dakika ara ile meydana gelen depremler panik yaşattı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Kocasinan Saraycık olan saat 04:14'te 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremden 10 dakika sonra, saat 04:23'te ise merkez üssü yine Kocasinan Saraycık olan 3,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İlk bilgilere göre depremde herhangi can veya mal kaybı yaşanmadı. Son depremlerin her ikisi de yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...