Trabzonspor'da yeni sezonun startı verildi

Trabzonspor'da yeni sezonun startı verildi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzonspor'da yeni sezonun çalışmaları erken başladı, teknik direktör Ersun Yanal ve eski CEO Burak Gürdal yurt dışı seferine çıktı.

Sezona büyük umutlarla girmesine rağmen ortaya çıkan başarısız tablo nedeniyle Vahid Halilhodziç'le yollarını ayırarak Ersun Yanal ile anlaşan Trabzonspor'da, yeni sezon öncesinde büyük bir transfer harekatı başlatıldı. Bu sezon harcadığı astronomik rakamlara rağmen özellikle yabancılarından verim alamayan bordo mavililerde Constant, Yatabare, Waris ve Belkalem ile yolların ayrılması kesinleşti. Ersun Yanal'ın Bosingwa, Medjani ve Cardozo' yu önümüzdeki sezon takımda görmeyi istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Devre arasında görevinden ayrılan eski CEO Burak Gürdal ile milli takım arasından yararlanarak Juzunoviç'i izlemeye giden Ersun Yanal'ın, ayrıca yerli oyuncularla ilgili ilk listeyi de yönetime verdi. Ersun Yanal'ın ilk tercihinin Cardozo'nun yanına çabuk bir forvet olduğu ve bu mevkiye Gaziantepsporlu Muhammet Demir'i çok istediği vurgulandı. Muhammet'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise St. Etienne'de forma giyen milli oyuncu Mevlüt Erdinç'ın Yanal'ın listesindeki diğer isim olduğu ileri sürüldü.
ÇİFT ANTRENMANA DEVAM
Trabzonspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sabah kondisyon salonunda akşam sahada yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Bu sabah saat 10.30'da salonda yapılan çalışmada bordo mavili oyuncular yardımcı antrenörler eşliğinde kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yaptı. Trabzonspor'un akşam saat 18.00'de de sahada taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştireceği açıklandı.
MARDİN'DE TRABZONSPOR RÜZGARI
Mardin Kızıltepe Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nin de içinde bulunduğu 34 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturdukları Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu'nun açılışına Trabzonspor'u temsilen Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Köksal Sadıklar katıldı. Açılışta konuşan Mardin Kızıltepe Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, şöyle dedi:
"Bugün Trabzonspor Kulübü'nün de yanımızda olması bizi son derece mutlu etti. Mardin'de Trabzonspor sevgisi her geçen gün büyüyor. En büyük isteğimiz Mardinspor ve Trabzonspor arasında dostluk maçı oynanması. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki kadar olmasa da Trabzonspor'a gönül veren taraftarlarımız tribünleri dolduracaktır. Trabzonspor'un mazisiyle, tarihiyle ve başarılarıyla her zaman gurur duyduk. Sayın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bize her zaman destek verdi. Derneğimiz sadece Mardin'de değil Batman, Siirt, Şırnak ve Diyarbakır'da Trabzonspor taraftarlarını bir araya getirmiştir. Biz Güneydoğu'da Trabzonspor sevgisinin haklı gururunu yaşamaya devam edeceğiz."
Köksal Sadıklar ise Trabzonspor'un sadece Trabzonlular'ın takımı olmadığını belirtti, "Trabzonspor'u bu kadar büyük yapan unsurlardan birisi de ülkenin ve dünyanın her yerinde taraftara sahip olmasıdır. Bugün bu açılışta yer almak bizi çok mutlu etti. Umarım ileride ortak projelere imza atarız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...