Çağla Şıkel'i kızdıran haberler...

Çağla Şıkel'i kızdıran haberler...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Her Şey Dahil programının sunucusu Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yine sitem dolu sözler sarf etti. İşte Şıkel'i kızdıran haber...

Çağla Şıkel sosyal medya hesabından içini döküyor... Hakkında 'bit pazarından çıkmıyor' başlığıyla çıkan haberi Instagram hesabından paylaşan Çağla Şıkel, isyan etti. Açıklamasında; 'Haberi yapan arkadaşa bir alkış gelsin bizden. Bir tek kelimesi dahi bana ait olmayan ama ben söylemişim açıklama yapmışım gibi bir haber... Gazeteciliğinizi tebrik ediyorum' notuyla takipçileri ile paylaştı.


Haberde ise Çağla Şıkel'in, ikinci eşyalara özel bir merakı olduğu nbsp;ve, 'Türkiye'de bit pazarlarına gitme şansım pek yok. Çünkü tanınıyorum ve bana gösterilen ilgiden sıkılıyorum. Ancak yurtdışına ne zaman seyahat etsem, yalnız başıma takılıyorum. Hatta en son iki hafta önce Londra'ya gittik. Emre'yi otelde bırakıp, hemen pazara gittim. 3-4 saat gezip, kendime harika ikinci el kolyeler ve elbiseler aldım" nbsp;söylediği yazılıyor.


DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTI
"Öncelikle sayfamı iyi ki açmışım dedirtircesine beni mutlu eden güzel kalpli insanlar varlığınıza şükrediyorum. Bu kadar büyük bir sevginin içine düştüğüm için gerçekten çok şanslıyım. Çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız." Ama bir de bilip bilmeden özel hayatıma tecavüz edenler! Bayılıyorum size... Acaba bu hakkı nereden kendinizde görüyorsunuz? Eleştiriyle ahlaksızlığı karıştırmamanızı rica ediyorum." Allah'ta blok diye bir şey var yoksa neredeyse benim yerime siz karar vereceksiniz giyimime, kuşamıma, dinime, imanıma, sözde suratıma yaptırdığım silikonlara ve hayatıma girecek olan kişiye kadar!" "Çemkirenler, kin nefret kusanlar, çocuklarıma hitap şeklime bilr karışanlar, egolular, sevmeyenler, soğuk bulanlar ama hala ısrarla takip edip laf sokmak, hata bulmak için yer arayanlar size sadece sevgiyle gülümsüyorum... Bakın aynen böyle :)"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...