Crowe, Leeds United'ı satın mı alıyor?

Crowe, Leeds United'ı satın mı alıyor?

SPOR Haberleri

Russell Crowe, "Leeds United'ın başarısından başka bir şey istemiyorum. Ancak, mevcut sahipleri konusunda oldukça sabırsızım" dedi.

Yeni Zelanda doğumlu Oscarlı aktör ve yönetmen Russell Crowe, İngiliz ekibi Leeds United'ı satın alacağı şeklinde çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.Çocukluğundan itibaren Leeds United taraftarı olduğu bilinen Russell Crowe, "Leeds United'ın başarısından başka bir şey istemiyorum. Ancak, mevcut sahipleri konusunda oldukça sabırsızım" dedi.Ünlü aktör ayrıca, "Kulübü oldukça seviyorum. Hatta çocukken abim ile eve gelir ve günün maçını izlerdik. Leeds United'ı küçüklüğümden beri takip ediyorum" ifadelerini kullandı.


Spor yönetimi konusunda kilit noktanın yalnızca para olmadığını söyleyen Russell Crowe, "Konu spor olduğu zaman para, başarı için mutlak kriter olmuyor. Sportif başarı, kültürden gelir ve ragbi takımım ile birlikte 9 yıl boyunca birçok şeyi tecrübe ettim" şeklinde konuştu.Russell Crowe'un bu açıklamaları İngiliz basınında "yeşil" ışık yorumlanırken, spor yöneticiliği konusunda deneyimi bulunan ünlü ismin Leeds United'ı satın almak için harekete geçebileceği kaydedildi.Russell Crowe, ülkesi Avustralya'da bir ragbi kulübü olan South Sydney Rabbitohs'un ortakları arasında yer alıyor.


Kaynak: nbsp;Spor


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...