İlkay, Arda'nın yanına mı gidiyor?

İlkay, Arda'nın yanına mı gidiyor?

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'de orta sahanın ortası için istenen isimin Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan olduğu öğrenildi.

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen İlkay Gündoğan gelecek sezon Arda Turan'ın takım arkadaşı olabilir.
Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone'nin sözleşmesinin yenilenmesinin üzerine transfer çalışmaları da hız kazandı. Bu doğrultuda Simeone'nin listesinde yer alan İlkay için harekete geçildi. Bild'in iddiasına göre Atletico Madrid, İlkay'ın babası ve aynı zamanda menajerliğini yapan İrfan Gündoğan ile masaya oturdu.


İrfan Gündoğan'ın 'Henüz karar vermedik. Bekliyoruz' sözlerine yer veren Bild ayrıca İlkay'ın kuzeni İrfay Gündoğan'ın da Atletico Madrid ile görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi. Kuzen İrfay Gündoğan'ın adı İlkay'ın Nürnberg'den Dortmund'a transfer olması sırasında da 'tavsiye eden isim' olarak gündeme gelmişti.2016 yılına kadar Dortmund ile sözleşmesi bulunan İlkay, bu sezon 23 maçta forma giydi, 2 gol attı, 4 de asist yaptı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...