Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

15 günlük bebek, kendi kusmuğunda boğuldu!

15 günlük bebek, kendi kusmuğunda boğuldu!

YAŞAM Haberleri

Antalya'da annesinin beşiğinde uyuttuğu 15 günlük Talha Özsöğüt, kusmuğunun nefes borusunu tıkaması sonucu boğularak öldü.

Olay dün Kepez İlçesi, Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Arife ve Nazım Özsöğüt çiftinin 15 gün önce dünyaya gelen 3'üncü çocuğu Talha, annesi tarafından emzirildikten sonra beşiğine yatırıldı. Bir süre ev işleriyle ilgilenen Arife Özsöğüt, bebeğini kontrol etmek için beşiğin yanına gitti. Minik Talha'nın morardığını ve hareketsiz halde yattığını fark eden anne önce sağlık ekiplerine ardından eşi Nazım Özsöğüt'e haber verdi.
Gelen sağlık ekibi bebeğin kusmuğunun nefes borusunu tıkaması sonucu boğularak hayatını keybettiğini belirledi. Anne Arife Özsöğüt sinir krizleri geçirirken Talha Özsöğüt'ün cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bugün babası tarafından morgdan alınarak Talha Özsöğüt'ün cenazesi Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(TGRT)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...