Çekler, Letonya'ya takıldı!

Çekler, Letonya'ya takıldı!

SPOR Haberleri

EURO 2016 Elemeleri A Grubu 5. haftasında Çek Cumhuriyeti ile Letonya karşı karşıya geldi.

A Milli Takımımızın yer aldığı EURO 2016 Elemeleri A Grubu 5. hafta mücadelesinde Çek Cumhuriyeti ile Letonya karşı karşıya geldi. Çeklerin ev sahipliğinde, Eden Arena'da oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Letonya karşılaşmanın 30. dakikasında Aleksejs Visnakovs'un golü ile öne geçerek rakibine büyük bir şok yaşattı. Kalan dakikalarda beraberlik için saldıran Çekler, birçok fırsattan faydalanamadı. 90. dakikada ağları sarsan Vaclac Pilar, takımına beraberliği getiren isim oldu. Öte yandan Çek Cumhuriyeti'nde, Fenerbahçeli Kadlec ilk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika sahada kaldı.

Bu sonucun ardından gruptaki ilk kaybını yaşayan Çek Cumhuriyeti puanını 13 yaptı ve grupta liderliğini sürdürdü. Letonya ise 3 puanla 5. basamakta yer aldı.

A Grubu 6. hafta mücadelesinde Çek Cumhuriyeti deplasmanda İzlanda ile karşılaşacakken, Letonya ise evinde Hollanda'yı konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...