Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MYP Lideri Yılmaz'dan Bahçeli'ye çağrı

/ Kaynak: İHA
MYP Lideri Yılmaz'dan Bahçeli'ye çağrı

Politika Haberleri  / İHA

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yılmaz MHP'nin merkez partisi olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Biz merkez partiyiz demekle merkez parti olunmuyor. Sayın Bahçeli bir liderlik yapıp partisini merkeze oturtarak diğer seçime girme yeterliliği olan kendisine yakın partileri seçim öncesi davet edip bir araya toplamalıdır. O zaman bu teorisi fiiliyata geçmiş olur. Yoksa tepkilere bağlı birkaç puan oy artışı ile iktidar olunamaz" diye konuştu.
Seçim barajının muhalefet partileri tarafından kaldırılabileceğini savunan Yılmaz, "Bu ülkede baraj denilen demokrasinin düşmanı bir yapı var. Bu yapı ancak mecliste gurubu bulunan partilerden CHP ve MHP çatısı ile aşılabilir. Bunun başka bir yolu olmadığı açıktır. Aynı zamanda bu partiler her bir oyun milletvekili çıkarma sayısını nasıl etkilediğini de göz önüne alarak, baraj sıkıntısı olan partileri bir potada toplamayı da demokrasi adına bir görev bilmelidirler" ifadelerini kullandı. nbsp;
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...