Survivor'da büyük şok! Turabi diskalifiye oldu

Survivor'da büyük şok! Turabi diskalifiye oldu

GÜNDEM Haberleri

Turabi Survivordan diskalifiye mi oldu! Survivor yeni bölümde büyük şok! Doğukanla tartışan Turabi diskalifiye mi oluyor, Acun ılıcalı açıklayacak

Turabi Survivordan diskalifiye mi oldu! Survivor yeni bölümde büyük şok! Doğukanla tartışan Turabi diskalifiye mi oluyor, Acun ılıcalı açıklayacak.. Survivor All Star 2015 'te Turabi diskalifiye oldu iddiası patladı. Survivor son bölümde Turabi , Doğukan Manço 'yu dövmeye kalkıyor. Turabi diskalifiye oldu iddiasını çıkarın görüntüler.Survivor 2015 All Star yarışmacısı Turabi Çamkıran diskalifiye oldu iddiası ortalığı salladı. Survivor son bölümde Doğukan Manço ile tartışan Turabi Çamkıran onun üstüne yürüyüp dövmeye kalkıyor. Daha önce Acun Ilıcalı tarafından 3 kez ihtar edilen Turabi Çamkıran 'ın bu hareket yüzünden Survivıor 2015 'tan diskalifiye edildiği öne sürülüyor. Survivor Turabi hakkındaki diskalifiye iddiası 28 Mart 2015 Cumartesi akşamı netlik kazanacak.

Acun Ilıcalı açıkladı: Turabi ödül oyunundan diskalifiye oldu

Survivor'da büyük şok! Turabi diskalifiye oldu

TV8'in sevilen programı Survivor All Star'da 28 Mart günü ekranlara kilitleyecek. Survivor'ı sitemizi takip edebilirsiniz. Turabi ile Doğukan'ın kavgasından sonrasında herkes merakla diskalifiye olacak mı ? sorusunu soruyor.TV8'in sevilen programı Survivor All Star'da 28 Mart günü ekranlara kilitleyecek. Turabi ile Doğukan'ın kavgasından sonrasında herkes merakla diskalifiye olacak mı ? sorusunu soruyor.


Survivor All Star 'ın en başarılı yarışmacılarından Turabi Çamkıran diskalifiye oluyor iddiası sosyal medyanın gündeminde. Israrlı soruların üzerine cevap vermek zorunda kalan Acun Ilıcalı, instagram hesabından Turabi için açıklama yaptı. Turabi diskaliye oluyor iddiaları karşılık saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)" notunu paylaştı.

TURABİ DİSKALİFEYE OLDU MU SURVİVOR SON BÖLÜM

Cumartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelecek Survivor All Star 'da izleyici şok olacak. Turabi Çamkıran 'ın kazandığı oyunlar sonrası yaptığı 'aduket' hareketini diline dolayan Doğukan Manço, kazandığı ödül oyunu sonrasında aynı harketi Turabi'ye yapınca ortalık karışıyor. nbsp;Doğukan'ın bu hareketine sinirlenen Turabi Çamkıran rakibine önce top fırlatıyor, sonrada sinirli bir şekilde Doğukan'ın üzerine yürüyor.
TURABİ ÇAMKIRAN DİSKALİFİYE OLDU İDDİASI
Turabi Çamkıran 'ın bu hareketinin yer aldığı 27 Mart Survivor tanıtımı sosyal medyayı karıştırdı. Survivor 2015 gönüllüler takımında yer alan Turabi 'nin bu hareket yüzünden diskalifiye olduğu söyleniyor. Bu konu hakkında birçok yorum yapılırken en çarpıcı yorum Survivor'un eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'dan geldi. nbsp;

Survivor yepyeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. TV8 canlı yayın için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. Survivor All Star canlı... Artık her şey daha zor. Survivor All Star bu akşam 20. bölüm ile ekrana gelecek. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki rekabet artıyor. Survivor All Star 20. bölüm tanıtım fragmanında heyecanlı dakikalar herkesi meraklandırdı. nbsp;

Yayın Tarihi: 28 Mart Cumartesi
Yayın Saati : 20.00


TV8 SURVİVOR CANLI YAYIN İZLE nbsp;


Survivor All Star'da gergin anlar
Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler her gün daha da zorlaşan ada şartlarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta gönüllülerin kazandığı ödül oyununun sonunda yarışmacılar omlet yediler ve yatakta yatmaya hak kazandılar. Bu hafta ise en güzel yiyecek ödüllerinden biri karşılarına çıkacak! Ödül oyunları sayesinde karınları doyan ve moral depolayan yarışmacılar bu hafta nasıl bir oyun oynayacak? Yarışmacıları ödül oyunu sonunda nasıl bir ödül bekleyecek? Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8'de.

TURABİ-DOĞUKAN TARTIŞMASI-İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...