Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ter kokusunu limonla giderin

Ter kokusunu limonla giderin

SAĞLIK Haberleri

Ter kokusunu yüzünden gündelik hayatta sorunlar yaşıyor ve kendinizi kötü hissediyorsanız, bu karışım sayesinde sorununuza pratik bir çözüm bulacaksınız.

Ter kokusu gündelik ve sosyal hayatı baltalayan bir durumdur. Mutlaka siz de toplum içine karıştığınız bir günde ortamda aniden yayılan ter kokusunun sizden geldiğini anladığınızda yaşadığınız utanç duygusu yüzünden bütün keyfiniz kaçmış, insanlarla aranıza fiziksel bir mesafe koymuşsunuzdur.


Fazla ter salgılamanız yüzünden utanmanıza gerek yok. Çünkü size önereceğimiz basit karışım sayesinde özellikle duş almaya vaktiniz olmadığı zamanlarda ter kokunuzu dert etmenize gerek kalmayacak.


Malzemeler
2 adet limon
200 gr. bebek pudrası
Saklama kasesi


Nasıl yapılır
2 adet limonun suyunu çıkarın. Saklama kasesinin içinde bebek pudrasıyla karıştırın. Islak medille koltuk altınızı sildikten sonra fazla olmayacak şekilde (parmak ucu kadar) karışımdan alın ve dairesel hareketlerle koltuk altınıza yedirin. Bu karışım koltuk altınızda kalıcı bir rolon etkisi oluşturarak ter kokunuzu filitre edecektir. Ancak sizi uyarmamız gerek. Karışım kıyafetlerinizde leke bırakabilir. Karışımı saklama kabında 5 gün ile 1 hafta arasında saklayabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...