Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enduro Şampiyonası'nda yağmur!

/ Kaynak: AA
Enduro Şampiyonası'nda yağmur!

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Fethiye'de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1. ayak yarışları sona erdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Fethiye'de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1. ayak yarışları sona erdi.

Akdeniz Off Road Park'ta düzenlenen yarışa katılan 184 yarışçı, 2,5 kilometre kros, 6 kilometre enduro ve 950 metre ekstrem testten oluşan parkurda kıyasıya mücadele etti.

Gün boyu süren yağışlar nedeniyle çamurla kaplanan parkur, yarışçılara zor anlar yaşattı. Yarış parkurunun sporcuları zorlaması sonucu 3 tur yapılan etap, 2 tura indirildi. Bazı sporcular zorlu şartlar ve motosikletlerindeki arızadan dolayı yarışı yarıda bıraktı.

TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, şampiyonaya rekor düzeyde katılım olduğunu ve çok güzel bir atmosferde yarışları tamamladıklarını söyledi.

Yağışlı hava nedeniyle parkurun zorlaştığını belirten Uçar, "Her şeye rağmen çok güzel bir yarış oldu. Zaten Enduronun doğasında zor şartlar da yol almak var. Parkurun bu duruma gelmesi sporcularımızı biraz zorladı" dedi.

Ödül töreniyle sona eren şampiyonanın ikinci ayağının 16-17 Mayıs tarihlerinde Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde yapılacağı bildirildi.

Birinci ayak yarışlarında kategorilerinde dereceye girenler ise şöyle:

1A: 1. Sinan Memnun, 2. Kunter Kuşçu, 3. İbrahim Ercan Sungur

1B: 1. Mert Kökcü, 2. Mehmet Şahin, 3.Sezer Savaslı

2A: 1. İsmail Özgül, 2. İslam Yıldız, 3. Murat Yazıcı

2B: 1. Ahmet Emin Koca, 2. Mevlüt Kolay, 3. Osman Bulut

3A: 1. Burak Özdemir, 2. Mehmet Özdemir, 3. Erdal Yavuz

3B: 1. Salih Serim, 2. Turgay Özak, 3. Ahmet Cuma Centeli

EB: 1. Şule Öztürk, 2. Nazire Peker, 3. Burcu Tugayoğlu

EC: 1. Durancan Ulugöz, 2. Özkan Biçer, 3.Yunus Musmul

EG: 1. Nurdoğan Kuzu, 2. Cem Çerçi, 3. Efe Unekçetin

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...