Ankara'da aşırı yağış kazalara neden oldu

/ Kaynak: AA
Ankara'da aşırı yağış kazalara neden oldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'da, yağmur ve dolu nedeniyle meydana gelen 2 trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Güney çevre yolunda, Gölbaşı istikametine giden, sürücünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil, dolu nedeniyle kayganlaşan zeminde önündeki araca çarptı. Aynı yönde seyreden, arasında bir ambulansın da bulunduğu 10 araç, kazaya karıştı. Zincirleme kazada, araçlardaki 7 kişi yaralandı. Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu sırada, karşı yönde seyreden 01 TM 705 plakalı bir tır da bariyerlere çarptı. Yoğun yağış nedeniyle yolda biriken dolu, kar küreme aracıyla temizlendi. Kazaya karışan araçlar, çekicilerle kaldırıldı. nbsp;
Bir sürücü, dolunun birdenbire başladığını, yolun kayganlaşması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiğini anlattı.


Kamyonet devrildi
Öte yandan, Konya yolu Gölbaşı istikameti Kepekli mevkisinde seyreden 06 FC 9578 plakalı bir kamyonet yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan ve kimliği henüz belirlenemeyen sürücü hastanede tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...