Van Gaal'e 'Çöp' dedi

Van Gaal'e 'Çöp' dedi

SPOR Haberleri

Bulgar efsane Hristo Stoichkov, L. Van Gaal için sert açıklamalarda bulundu.

Bulgar Futbolu'nun yetiştirdiği en büyük futbolculardan olan Hristo Stoichkov, Manchester United menajeri Louis Van Gaal için zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Hollandalı menajeri "çöp" olarak nitelendiren Bulgar efsane, Barcelona'dan 1998 yılında ayrıldığı dönemle ilgili de Van Gaal'i suçladı.

İşte Stoichkov'un Van Gaal sözleri:

"Van Gaal'e saygı duymuyorum. Benim için 'çöp' ile eşdeğer. Barcelona'da birlikte çalıştığımız ve benim sakat olduğum bir gün eşimle birlikte Nou Camp'ta otururken Van Gaal yanımıza geldi ve eşime 'Böyle bir adamla nasıl evlendin?' şeklinde bir soru sordu. Bu hareket, Barcelona'dan CSKA Sofia'ya gitmemdeki en önemli neden oldu."

"MOURINHO BASİT BİR ASİSTAN DEĞİLDİ..."

Aynı dönemde teknik kadroda bulunan Jose Mourinho ile ilgili de konuşan Stoichkov, Portekizli menajer ile ilgili "Mourinho'nun o zamanlar basit bir asistan olduğunu düşünmüyorum. Her zaman bir menajer gibi olmuştu. Ama Bobby Robson'dan daha iyi olabileceğini hiçbir zaman düşünmemişti. Mourinho her şeyi çok kolay anlıyordu. Takımımız ve rakiplerimizle ilgili her şeyi biliyor ve bize anlatıyordu." sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...