Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihat Doğan'dan Galatasaray'ın kararına sert tepki!

Nihat Doğan'dan Galatasaray'ın kararına sert tepki!

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray'da bugün yapılan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan oylama sonucu kulüpten ihraç edilen Nihat Doğan, karara çok sert tepki gösterdi...

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, hakkını mahkemede arayacağını belirten Nihat Doğan, özellikle de kendisini şikayet eden eski yönetici Adnan Öztürk'ü hedef aldı. Nihat Doğan'ın açıklamaları şöyle: - Fikri hür ! Vicdanı hür ! GS delegasyonu Laikliğe yaptığım eleştiriden dolayı 150 kişi toplanıp beni üyelikten ihraç etmiş. İhraç edilmemem yönünde oy kullanan tüm onurlu demokrat abilerime de sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hafta içi ilk işim bu haksız ihrac için yargıya başvurmak olacaktır. Fikri ve vicdanını Faşist Irkçı zihniyete köle etmiş seçkinlerin,elitlerin beyaz Türk'lerin vesayeti ve oyuncağı olan GS halkın Takım'ı olmadıkça bu maddi krizden kurtulması asla mümkün değildir. GS ın elitleri ellerinde viski ağızlarında puro localarında GS ı izleyedursun biz yine yaz kış kar çamur demeden 4. Yıldız için Aşkımız GS ın Peşinde koşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...