Kadıköy'ün golcüsü Webo olacak

Kadıköy'ün golcüsü Webo olacak

SPOR Haberleri

Kartal, taraftarın tepki gösterdiği Emenike'yi iç sahada skora göre son 20-30 dakikalarda kullanma kararı aldı. Saracoğlu'nun golcüsü ise Webo olacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kaçırdığı goller nedeniyle taraftarın tepkisini çeken, Beşiktaş derbisinde de formasını çıkarıp oyunu terk etmek isteyen Emenike konusunda çözümü buldu. Tecrübeli hoca, hem taktik hem de psikolojik anlamda Emenike'nin performansını artırabilmek için Nijeryalı'yı Kadıköy'de 11'de kullanmama kararı aldı. Kartal'ın Emenike'yi deplasmanlarda 11'de kullanacağı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ise Webo'yu sahaya süreceği öğrenildi. Kartal, Kadıköy'de skor avantajı yakalandıktan sonra Emenike'yi son 20-30 dakikalarda kullanarak hem taraftarla arasındaki buzları eritecek hem de oyuncusunun performansını yükseltmiş olacak.

Kaynak:Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...