Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Palaz hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

/ Kaynak: İHA
Hasan Palaz hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturma kapsamında eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz gözaltına alındı.

Palaz'ın yanı sıra, 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. Hasan Palaz'ın avukatı Gökhan Güni, Gebze'de gözaltına alınan müvekkilinin Ankara'ya getirileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma ofisine Başbakanlığı döneminde "böcek" olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasına ilişkin Palaz'ın da arasında bulunduğu 13 kişi hakkında Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı. İddianamede, Palaz'ın da arasında bulunduğu bazı şüphelilerin, "örgütlü siyasal amaçlı casusluk suçunu ve diğer işledikleri örgütlü özel hayatın gizliliğini ihlal ve dinleme eylemlerini hangi örgüt, cemaat ya da ülke olduğunun tespitine" ilişkin soruşturmanın ayrıldığı ifade ediliyordu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...