Emektar oyuncu Ayla Arslancan hayatını kaybetti!

Emektar oyuncu Ayla Arslancan hayatını kaybetti!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tiyatorunun duayen ismi Ayla Arslancan'dan kötü haber geldi. Televizyon dünyasında yaklaşık 40 yılını deviren Arslancan hayatını kaybetti

Ayla Arslancan hayatını kaybetti. Tiyatronun ve televizyon sektörünün duayen ismi Ayla Arslancan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Ayla Arslancan, 75 yaşında hayata veda etti. Kozyatağı'nda bir hastaneye kaldırılan usta oyuncu, kısa bir süre önce bir dizide de hastanede kanser tedavisi gören bir kadını canlandırıyordu.Emektar oyuncu Ayla Arslancan hayatını kaybetti!

AYLA ASLANCAN KİMDİR?
Yıllarca tiyatroyla uğraşan oyuncu, Tuncay Özinel Tiyatrosu'nda birçok oyuna imza attıktan sonra sinema ve televizyon sektörlerine yönelmeye karar verdi. Züğürt Ağa, Uçurtmayı Vurmasınlar, Selamsız Bandosu gibi yapımlarda yer aldı. Son olarak, Entelköy Efeköy'e Karşı (Koca Ana), Sihirli Annem (Peri Nine), Romantik Komedi 2 (Mürvet) gibi film ve dizilerde oynadı.


Filmografi
YılYapımRolTür
1975Tatlı Cadı'nın MaceralarıKomşu (adı geçmiyor)Film
1983Üç İstanbul-Dizi
1985Züğürt Ağa-Film
1987Selamsız Bandosu-Fim
1989Uçurtmayı Vurmasınlar-Film
2005GümüşSafiyeDizi
2006FırtınaSabahatDizi
2006Kabuslar Evi-Film
2007AnnemNeriman Nine (Otçu Nine)Dizi
2009Ömre Bedel-Dizi
2010Kavşak-Film
2010AyrılıkAytenFilm
2011Entelköy Efeköy'e KarşıKoca AnaFilm
2012Sihirli AnnemPeri NineDizi
2012Acayip Hikayeler-Dizi
2013Romantik Komedi 2: Bekarlığa VedaMürvetFilm



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...