Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir dönem sona eriyor! Orduevlerinde sakal serbest!

/ Kaynak: AA
Bir dönem sona eriyor! Orduevlerinde sakal serbest!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanlığınca, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait sosyal tesislerin kullanımında yeni düzenleme getirildi.

Genelkurmay Başkanlığının yeni düzenlemesiyle üyeler orduevlerinin de dahil olduğu askeri sosyal tesislere sakallı girebilecek.

Buna göre orduevleri, askeri gazinolar, sosyal tesislerle TSK özel, nbsp; özel/yerel ve kış eğitim merkezlerine üyeler sakallı girebilecek. nbsp; Girişlerde nbsp; daha önce günlük sakal tıraşı zorunluluğu aranırken yeni düzenlemeyle sakallı nbsp; üyelerin girişi önündeki engel de kalktı.
nbsp;
Uygulamanın hayata geçirilmesinde emekli olan askeri personelin yoğun nbsp; talebinin etkili olduğu öğrenildi.
nbsp;
Öte yandan daha önce gerçekleşen bir başka düzenlemeyle de tesislerde nbsp; genel kullanıma açık tüm yerlerde statüleri belirtilen (general, üstsubay, subay) nbsp; bölümleme uygulaması kaldırılmıştı.
nbsp;
nbsp;Otel, oda, masa, koltuk grubu, asansör, plaj, yemek salonu, berber, nbsp; kuaför, gibi yerlerde statüleri gösteren her türlü yazı ve işaretin kaldırıldığı nbsp; söz konusu uygulamayla Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları arasındaki dayanışmayı nbsp; artırmak, moral ve motivasyona katkı sağlamak amaçlanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...