Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Tekke'den iddialı sözler

Fatih Tekke'den iddialı sözler

SPOR Haberleri

Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, Kayseri'ye geldi. Tekke, "Camiaya katkı yapmaya geldik. Kendimize güvenimiz var" dedi.

İstanbul'dan uçakla Kayseri'ye gelerek mavi siyahlı kulübün Hürriyet Yeniköy Tesisleri'ne gitmeden önce ayağının tozuyla DHA'ya Erkilet Havalimanı'nda açıklamada bulunan Fatih Tekke, "1994'ten beri Süper Ligde varım. Futbol, yabancısı olmadığımız bir oyun. Tecrübesizliğimiz değil ama, heyecanımız, coşkumuz, iştahımız var. Camiaya katkı yapmaya geldik, yapacağımızı da düşünüyoruz, buna inanıyoruz. Kendimize güvenimiz var. Her şeyden öte, inşallah herkesi memnun edici sonuçlar alırız. Hepimiz için hayırlı olur inşallah" diye konuştu.


Yardımcısı SAİ Erciyesspor'un eski oyuncusu Ekrem Ekşioğlu ile birlikte Kayseri'ye teknik direktör olarak ilk kez geldiğini bildiren Tekke, "Ekibimizde değerli insanlar var. Bunlardan birisi de Ekrem Ekşioğlu hoca. Kayseri'de güzel ve mutlu günler bizi bekliyor diye düşünüyoruz, öyle inanıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Şimdilik söyleyecek çok fazla bir şey yok" ifadelerini kullandı.


Kulüp yöneticilerinin çiçeklerle, mavi siyahlı kulübün ambleminin bulunduğu kaşkolla karşılanan Tekke, daha sonra görev yapacağı tesislerin yolunu tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...