'Alex geri dönecek'

'Alex geri dönecek'

SPOR Haberleri

Alex'in eski takım arkadaşı Gaziantepsporlu Chico, futbolcu bırakan efsane isim hakkında konuştu.

Jübilesini yaparak futbola veda eden nbsp;eski Fenerbahçeli Alex de Souza'nın eski takım arkadaşı Luis Francisco Grando nbsp;Chico, "Futbol dünyası Alex'i kaybettiği için üzülmeli ama ben Alex'in futbola nbsp;farklı projelerle döneceğini düşünüyorum" dedi.Geçen sezon Brezilya'nın Coritiba takımında Alex'le beraber forma nbsp;giyen ve bu sezon başında Gaziantepspor'a transfer olan Chico, AA muhabirine nbsp;yaptığı açıklamada, Alex'in dünya futbolu açısından hem teknik hem de karakter nbsp;olarak iyi bir örnek olduğunu söyledi.
nbsp;Alex'i "büyük bir futbolcu" olarak nitelendiren Chico, "Aynı nbsp;büyüklükte de karakter sahibi bir insan. Futbol dünyası Alex'i kaybettiği için nbsp;üzülmeli ama ben Alex'in futbola farklı projelerle döneceğini düşünüyorum. nbsp;İsminden ve başarılarından yeniden farklı konumlarda bahsettirecektir" diye nbsp;konuştu.
nbsp;
Alex ile Brezilya'da iken yakın arkadaş olduklarını ve Türkiye nbsp;geldikten sonra da bu dostluklarının sürdüğünü belirten Chico, Alex'in gelecek nbsp;planlarıyla ilgili zaman zaman sohbet ettiklerini ifade etti.Bu görüşmelerin neticesinden Alex'in hiçbir zaman futboldan nbsp;kopamayacağını tahmin ettiğini aktaran Chico, şöyle konuştu: "Alex, gittiği her ülkeye önemli kazanımlar sağlayacak bir kişi. nbsp;Aslına bakarsanız bir süre geçtikten sonra Alex'in yeniden Türkiye'ye dönüş nbsp;yapmasını bekliyorum. Hoca olmak futbolculuktan farklı, çok farklı sorumluluklar nbsp;isteyen bir durum. Kendisi de bu sorumluluğun altından kalkacak kişiliğe sahip. nbsp;Alex yeniden gelecek. Bir süre dinlenip kafasını topladıktan sonra olgun kararlar nbsp;verecektir."
nbsp;
"Gaziantep'e gelmeme Alex vesile oldu" nbsp;
nbsp;
Chico, sezon öncesinde Gaziantepspor'dan teklif alınca Alex ile bir nbsp;araya geldiğini ve fikir alışverişinde bulunduğunu dile getirdi. Yaptıkları görüşmeler neticesinde Alex'in Gaziantepspor'dan ve nbsp;Türkiye'den övgüyle bahsettiğini ifade eden Chico, "Benim Gaziantep'e gelmeme nbsp;Alex vesile oldu. Onun söyledikleri karşısında Gaziantepspor'dan gelen teklifi nbsp;reddedemezdim. Onun sözlerini dikkate alıp buraya geldiğim için de çok mutluyum" nbsp;dedi.
nbsp;
Gaziantepspor, Alex'e teşekkür etmişti nbsp;
nbsp;
Gaziantepspor, sezon öncesinde Chico transferini gerçekleştirdiğini nbsp;kulübün resmi internet sitesinden duyurarak, transferinde yardımcı olan nbsp;Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza'ya teşekkür etmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...