MHP'den Cumhurbaşkanına tepki

/ Kaynak: İHA
MHP'den Cumhurbaşkanına tepki

Politika Haberleri  / İHA

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti seçim beyannamesini belirlediğini iddia etti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parlamenter sistemin bekleme odasına girdiği yönündeki açıklamasını eleştirerek, kimsenin gazi Meclis'i bekleme odasına alamayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'de ettiği yemini izlettiren Vural, "Cumhurbaşkanı taraftır, AK Parti'nin adaylarını ve seçim beyannamesini belirliyor. Büyük Türk milleti önünde kendi namus ve şerefi önünde bu yeminine sadık kalmamak suretiyle bu makamı temsilden uzaklaştığını açık bir şekilde ortaya koyuyor" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nu Tunus'ta düzenlenen teröre karşı yürüyüşe gitmemekle eleştiren Vural, "Ey Davutoğlu, Fransa'daki yürüyüşe gittin de Tunus'ta yürüyüşe niye gitmedin? Netenyahu gelmediği için mi gitmedin?" dedi.

Vural, 7 Haziran'da milletin yapılan haksızlıklara karşı iradesini ortaya koyacağını söyledi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...