Survivor Sahra'nın yaşı şaşırttı

Survivor Sahra'nın yaşı şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'daki agresif tavırlarıyla bilinen Sahra Işık'ın 1992 doğumlu olduğunu duyanlar şaşırdı.

Survivor adasındaki diğer yarışmacılarla girdiği tartışmalar ve yarışlardan sonraki tepkileriyle dikkat çeken Sahra'nın yaşını duyanlar oldukça şaşırdı. Sosyal medyadan şaşkınlıklarını dile getiren Survivor izleyicileri Sahra Işık hakkında yorumlar yaptı..


Peki Sahra Işık kimdir?


Haliç Üniversitesi spor akademisi mezunu olan Sahra, aynı zamanda 2013 Miss Model Of Turkey üçüncüsü. 2014 yılında Malezya'da yapılan güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Sahra Işık, dereceye giremedi. Aynı yıl, Acun ılıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katıldı. Takım arkadaşı Berna ile sert bir tartışmaya girdi. Berna, Sahra'ya vurması nedeniyle diskalifiye oldu. Yine aynı dönemde yarıştığı Turabi ile başlarda fazlaca samimi oldu ve ondan desteğini esirgemedi. Ancak yarışmanın ilerleyen dönemlerinde Turabi ile de ciddi bir anlaşmazlığa düştü. Sahra Işık, performansına rağmen Survivor yarışmasında finali göremedi ve elendi. Adadaki sert uslubü ile şimşekleri üzerine çeken Sahra, Survivıor All Star kadrosunda yer alarak ikinci kez adaya gitti. Bu kez ne kadar başarılı olacağı büyük merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...