Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dirk Kuyt Trabzon'u unutamıyor

Dirk Kuyt Trabzon'u unutamıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmayı unutamayan Fenerbahçeli Dirk Kuyt, bu mücadeleyi ülkesine çarpıcı sözcüklerle anlattı.

Hollanda televizyonu Omroep West'i İstanbul'da ağırlayan sarı-lacivertli futbolcu, Türkiye'deki hayatını ve futbol ortamında yaşadıklarını anlattı, unutamadığı bir anısını da paylaştı.


TAŞLAR, BIÇAKLAR VER KURŞUN GEÇİRMEZ OTOBÜSLER


Üç yıldır mücadele ettiği Türkiye'de hararetli bir futbol ortamı olduğunu belirten Kuyt, "Trabzonspor ile yaptığımız maçta sahaya atılan cisimler arasında taşlar hatta bıçaklar bile vardı. Hakem oyunu durdurdu. Orada dört saat sıkışıp kaldık. Çünkü taraftarlar bize saldırmak istiyordu. Kurşun geçirmez otobüslerle havaalanına gittik ve İstanbul'a döndük" dedi.


Hollanda basını oyuncunun sözlerini, "Dirk Kuyt Fenerbahçe'de üçüncü ve son sezonunu yaşıyor. Her ne kadar kulübüyle kontratını uzatmasa da, Türkiye'deki futbol kültüründen oldukça memnun ifadeler kullanıyor" şeklinde yorumladı. Feyenoord'a transfer olacağı belirtilen oyuncu bu konuyu menajeriyle henüz görüşemediğini de ifade etti.


ŞAMPİYONLUK YORUMU


Galatasaray ve Beşiktaş ile giriştikleri zirve yarışını da değerlendiren tecrübeli futbolcu şunları söyledi:


"Fenerbahçe'de ilk iki sezonumda kazanabileceğim tüm başarıları kazandım. Bu sezon da şampiyonluk yarışının içerisindeyiz. Tarihin 20. şampiyonluğu için çabalıyoruz. Bu yarışta oldukça şanslı olduğumuzu düşünüyorum."


Kuyt direksiyonun başına geçti ve Hollanda'dan gelen misafirlerine İstanbul'u gezdirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...