Hamzaoğlu tarihe geçmek üzere!

Hamzaoğlu tarihe geçmek üzere!

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, eğer sezon sonunda mutlu sona ulaşırsa Galatasaray'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak tarihe geçecek.

Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda mutlu sona ulaşırsa G.Saray'da hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk isim olacak.Ligde 19 kez mutlu sona ulaşmış Galatasaray'ı şampiyon yapan teknik adamlar, bu başarıyı futbolculuğu döneminde göremediler. Sarı-kırmızılı forma ile 2 şampiyonluk yaşayan Hamza Hamzaoğlu, şimdi teknik direktör olarak mutlu sona ulaşırsa kulüp tarihine geçecek.


TERİM BAŞARAMADI nbsp;


G.Saray'ın şampiyonluklarında teknik direktör olarak sırasıyla Gündüz Kılıç, Kaleperovic, Brian Birch, Derwall, Mustafa Denizli, Kalli, Hollmann, Fatih Terim, Lucescu, Gerets ve Cevat Güler'in imzası vardı.


Bu isimlerin hiçbiri, futbolcu olarak sarı-kırmızılı formayla şampiyonluk göremedi. Hamzaoğlu ise 1992-1994 arasında ligde üst üste 2 sezon mutlu sona ulaşan G.Saray'ın banko futbolcusuydu. Şimdi hoca olarak şampiyonluk kovalayan Hamzaoğlu, 4.yıldızı takarsa kulüp tarihine geçecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...