Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan transfer hamlesi

Beşiktaş'tan transfer hamlesi

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başladı. nbsp;Basın yayın organlarında Beşiktaş için hemen hemen her gün farklı bir isim gündeme gelse de siyah-beyazlı yönetim aradığı ismi Türkiye'de buldu. Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda önümüzdeki sezon sol bek ve stoper özellikli bir futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Gençlerbirliği forması giyen Sırp futbolcu Duska Tosic ile dirsek temasına geçti.


Bilic'in ısrarlı bir şekilde kadrosuna katmak istediği Tosic, geçtiğimiz transfer döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın talep ettiği 5 milyon avroluk bonservis bedelinden dolayı transfer çıkmaza girmişti.Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek Tosic için menajerler aracılığıyla dirsek temasında bulunduğu iddia edilen Beşiktaş'ın 30 yaşındaki savunma oyuncusu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı ifade ediliyor.


REKAZI, TERİM'E ÖNERMİŞTİ AMA...


Zaman zaman Galatasaray'a futbolcu öneren sarı-kırmızılı kulübün efsanevi oyuncularından Cevad Prekazi'nin Tosic'i Kızılyıldız'da oynadığı dönemde Fatih Terim'e önermek istediği ortaya çıktı. Kısa bir süre önce verdiği röportajda Tosic hakkında açıklamalarda bulunan Prekazi, "Geçen yıl G.Saray'a önermek için Fatih hocayı aradım, açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. Oysa G.Saray'ın savunma sorununa çare olurdu. Hem sol bek hem stoper oynuyor. Kariyerinin çoğunu Almanya, İngiltere ve Fransa'da geçirdi G.Birliği'nden önce Kızılyıldız'da oynuyordu. Bu sezon takımının bütün maçlarında oynadı." ifadelerini kullanmıştı.


Geçen yıl oynanan Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen de Tosic'in Türkiye'nin açık ara en iyi sol beki olduğunu dile getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...