Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burcu Esmersoy: 'Arda Turan beni...'

Burcu Esmersoy: 'Arda Turan beni...'

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy katıldığı bir söyleşide Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün bir alışveriş merkezinde düzenlenen bir söyleşide hayranlarıyla bir araya geldi. Etkinlikte Saba Tümer'in sorularını yanıtlayan Esmersoy; özel hayatından gelecek planlarına kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı.


İşte Esmersoy'un açıklamaları:


"PARAYI AYAKKABI VE ELBİSEYE YATIRIYORUM"
- Bana 'Paranı nasıl değerlendiriyorsun?' diye soruyorlar. Ben parayı, ayakkabı ve elbise olarak görmek istiyorum. Bu yüzden bunlara yatırıyorum. Çok sevdiğim elbiseyi öldürene kadar giyerim.


"KADINLAR KADINLAR İÇİN GİYİNİYOR"
- Kadınlar, kadınlar için giyiniyor, bu çok net. Çok güzel bir elbiseyle bir erkeğin karşısına çıkarsan 'Çok güzel olmuşsun' der. Kadının karşısına çıkarsan 'Bir kemer taksaydın, elbise biraz uzun olmuş' gibi pek çok kulp bulur.


"ÇOK AŞIK OLDUĞUM BİR SEVGİLİM VARDI"
- Çok aşık olduğum bir adamdan çocuk yapmak istiyorum. Bir sevgilim vardı; ondan çocuk yapmayı çok istedim ama ayrıldık. Aşkla iş bir arada gitmiyor. Yıllarca denedim ama bir türlü başaramadım.


- Spor, iş, koşturmaca ve yogayla genç kalıyorum, dansa da devam ediyorum. Arkadaş ortamlarında ve düğünlerde dans ediyorum.


- En iyi yaptığım yemek karnıyarık. Et yemeği yapamıyorum. Üç çeşit yemeği 20 dakikada çıkarabilenlere çok özeniyorum.


"ARDA BENİ GÜLDÜRÜYOR"
- Arda Turan, dünyanın en komik insanıdır. Beni hiç konuşturmaz; hep kendi konuşur. En kötü günümde beni güldüren tek kişidir. Arda'nın Hollanda maçında oynamayacağı belliydi. Her maçtan önce konuşuruz biz, bu sefer konuşamadık bile. Oynamadığında çok sinirli oluyor.


- Benim parladığım yer Acun'un 'Yok Böyle Dans' yarışmasıdır. O yüzden Acun, hayatımdaki en değerli üç kişiden biridir.


- Güzellik yarışmasına katıldığımda, yarışmacılar arasında en kısa boylu bendim. Çağla'yla (Şıkel) aramızda iki karış fark var!


- Her gün spor yapıyorum; eğer yapmazsam çok kilo alacak bir yapıya sahibim. İnsanlar dışarıda gördüklerinde 'Aaa ufacıkmışsınız' diyor. Televizyonda çok heybetli görünüyormuşum. Kendimi izlediğimde o kadar heybetli gelmiyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...