Mert Günok'tan Beşiktaş'a cevap

Mert Günok'tan Beşiktaş'a cevap

SPOR Haberleri

Kaleciler konusunda hareketli günler geçiren Beşiktaş'ta, sürpriz bir isim olan Fenerbahçeli Mert Günok da listeye girdi.Manchester'da yakın takipte.

Beşiktaş, henüz sezon sona ermemesine rağmen kaleci transferi konusunda çabuk harekete geçti. Siyah-beyazlı kulübün, Fenerbahçeli Mert Günok ile ilgilendiği ileri sürüldü.Siyah-beyazlı kulübün sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli kaleci Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak ile temasa geçtiği, ancak 'Fenerbahçe ile masaya oturmadan kimseyle görüşmeyeceğiz' cevabını aldığı öğrenildi.Volkan Demirel'in arkasında sürekli yedek bekleyen 25 yaşındaki file bekçisine Beşiktaş'ın iyi bir teklifte bulunduğu belirtilirken, Mert Günok'un ise altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'den ayrılmak istemediği, ancak sürekli oynamak istediği de gelen haberler arasında.


MANCHESTER'DA YAKIN TAKİPTE
Manchester United'ın da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Mert Günok için harekete geçtiği iddia edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...