Real Madrid Gareth Bale'i bırakmıyor

Real Madrid Gareth Bale'i bırakmıyor

SPOR Haberleri

ManchesterUnited ve Chelsea'nin gündeminde olan Bale için RealMadrid tüm kapıları kapattı.Oyuncularından memnun olduklarını ve satmayacaklarını söylediler

Son dönemde Real Madrid'in en tartışılan isimleri arasında yer alan Galli yıldız Gareth Bale için bir açıklamada İspanyol kulübün başkanı Florentino Perez'den geldi.Adı sık sık Manchester United ve Chelsea ile anılan Gareth Bale için Real Madrid tüm kapıları kapatmış durumda. İspanyol basınına daha önce yaptığı açıklamaları tekrarlayan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, ''Bale için gelen teklifleri değerlendirmeyeceğiz. O tıpkı Cristiano Ronaldo'nun olduğu gibi kulübün geleceğindeki kilit isimlerden biri'' ifadelerini kullandı.Geçtiğimiz günlerde transfer konusunda kısa bir açıklama yapan Gareth Bale de, eleştirilere ''Beni yuhalayan taraftarlara bir şey ispat etmek zorunda değilim. Sadece futbolumu oynamam lazım. İsteyen istediğini söylesin, kimseyi dinlemiyorum'' sözleriyle cevap vermişti.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...