Berkin Elvan soruşturmasının savcısı rehin alındı, öldürülecek!

Berkin Elvan soruşturmasının savcısı rehin alındı, öldürülecek!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Flaş haber İstanbul Çağlayan adliyesinden geldi. Berkin Elvan soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz rehin alındı, işte o fotoğraf!

Son dakika! Berkin Elvan soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz Çağlayan Adliyesi'ndeki odasında rehin alındı. İçeriden silah sesi duyuldu. Rehin alanlar saat 15,30'a kadar süre verildi, öldürülecek...Odanın bulunduğu koridor boşaltıldı. Takviye polis kuvveti çağrıldı.DHKP-C'ye yakın bir sitede yer alan iddiada ise örgüt üyelerinin Berkin Elvan soruşturmasına bakan savcıyı rehin aldığı iddia edildi. Örgüt, talepleri yerine getirilmediği taktirde ölüm tehdidinde bulundu.Yasa dışı bir örgüte yakınlığı ile bilinen Twitter hesabından Savcı Kiraz'ın başına silah dayalı halde foto yayınlandı.Savcı Kiraz'ın odası Çağlayan Adliyesi'nin 6.'ıncı katında bulunuyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...