Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amrabat net konuştu, Galatasaray'dan ayrılırsam...

Amrabat net konuştu, Galatasaray'dan ayrılırsam...

SPOR Haberleri

İspanyol basınına konuşan Nordin Amrabat, Galatasaray'dan ayrılırsam oynamak istediği kulübün yine Malaga olacağını söyledi.

nbsp;Galatasaray'dan sezon başında Malaga'ya kiralanan ve satın alma opsiyonu 3 nbsp;milyon euro ile İspanyol ekibinde bulunan Nordin Amrabat, İspanyol basınına verdiği röportajda geleceği hakkında konuştu.Sevilla'nın da ilgilendiği, ancak gelecek sezon Galatasaray'da oynama ihtimali de bulunan Nordin Amrabat, sarı-kırmızılı takımdan ayrılırsa İspanya'da Malaga'da oynamak istediğini de söyledi.


''ROL YAPMADIM''


Öncelikle Cordoba maçında attığı gol sonrası sevinmeyen Amrabat, bu konuya açıklık getirirken, ''Bunun çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben karakterli bir oyuncuyum ve kendimi iyi hissetmiyordum. Rol yapmadım sadece öyle hissettim. Burada önemli olan takımıma yardım edebilmem ve taraftarı sevindirmem'' ifadelerini kullandı.


''HER ŞEY ONLARIN ELİNDE''


Nordin Amrabat, geleceği hakkındaki belirsizliğe de açıklık getirirken, ''Bu konuda kararı verecek ve açıklık getirecek kulüp Malaga. Her şey onların elinde. İngiltere'den, Yunanistan'dan ve birkaç farklı ülkenin takımlarından teklif almıştım ama ben söz verdiğim için Malaga'yı tercih ettim. Kulübü ve taraftarı seviyorum. Galatasaray'dan ayrılırsam geleceğim tek yer burası. Bunu Moayad Shatat (Malaga Kulübü İkinci Başkanı) ve genel menajerimiz Vicente Casado'ya da söyledim'' şeklinde konuştu.Malaga'da kiralık olarak forma giyen Nordin Amrabat'ın satın alma opsiyonu, mavi-beyazlı ekipte bulunuyor. Malaga 30 Nisan'a kadar 3.5 milyon euro öderse Faslı oyuncunun bonservisini satın alabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...