Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'da fırtına ulaşımı aksattı

/ Kaynak: AA
Almanya'da fırtına ulaşımı aksattı

DÜNYA Haberleri  / AA

Almanya'nın batısındaki Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde şiddetli fırtına nedeniyle tren seferlerinde aksama meydana geldi, bazı otoyollar trafiğe kapatıldı

Alman demiryolu şirketi Deutsche Bahn'dan yapılan açıklamaya göre, Düsseldorf, Bielefeld, Dortmund ve Köln şehirlerindeki tren seferlerinin bugün için durdurulduğu bildirildi.
Hızı saatte 100 kilometreye ulaşan "Niklas" adlı fırtına nedeniyle çok sayıda trenin bekletildiği, bu nedenle bölgede ulaşımın felç olduğu belirtildi. Çok sayıda yolcunun da tren istasyonlarında beklediği belirtildi. Ayrıca, Hamm ve Berlin kentleri arasında da birçok tren seferinin iptal edildiği açıklandı.
Deutsche Bahn yetkilileri, Dortmund ve Köln arasındaki alternatif güzergahtan az sayıda uzun mesafeli seferleri devam ettirmeye çalıştıklarını duyurdu.
Osnabrück'te Avrocity treninin üzerine ağaç devrilmesi sonucu trenin raydan çıktığı ve 300 kadar yolcunun tren içinde mahsur kaldığı ifade edildi. Frankfurt'ta da fırtına nedeniyle bir inşaat iskelesi araçların üzerine devrildi. Olayda yaralanan olmazken maddi hasar oluştuğu kaydedildi.
Bottrop, Dortmund ve Essen kentlerinde de sürücülerin bazı otoyolları kullanmasına izin verilmedi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...