Real'den Manu'ya!

Real'den Manu'ya!

SPOR Haberleri

Real Madrid'li yıldız isim, Manchester United'da oynayabileceğini söyledi, transfer söylentileri alevlendi.

Real Madrid'de fazla şans bulamayan Fabio Coentrao Manchester United yolunda...


Avrupa basınında bir süredir ismi Kırmızı Şeytanlar ile anılan Portekizli oyuncu, MANU'ya transferine yeşil ışık yaktı. Manchester'da oynamaktan gurur duyacağını belirten sol bek, "Ben daha önce de Manchester United'da oynayabileceğimi söyledim. Manchester United dünyanın en iyi kulüplerinden biri ve benim de hayranlık duyduğum bir takım. Orada oynamak benim için gururdur" ifadelerini kullandı.


"DAHA FAZLA SÜRE ALMAK İSTİYORUM"


Eski kulübü Benfica ile ilgili de konuşan Coentrao, "Herkes Benfica'nın benim evim olduğunu biliyor. Benfica'nın benim için özel bir anlamı var, ancak Madrid'de 4 yıl daha kontratım var" diye konuştu. Madrid'de daha çok süre almayı umduğunu kaydeden Portekizli, "Real Madrid'de daha fazla dakika almak istiyorum. Şu ana kadar pek öyle olmadı, ama umarım hoca bana güvenir" dedi.


2013'te de Manchester United'a transfer olmak üzere olan Coentrao, kağıt işlerinin zamanında tamamlanmaması nedeniyle Real Madrid'de kalmıştı. 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Real Madrid'de 14 maçta oynarken, 2 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...