Orduspor, Avrupa yolunda

/ Kaynak: AA
Orduspor, Avrupa yolunda

SPOR Haberleri  / AA

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "İstanbul BGD'yi yenerek Avrupa biletini almak istiyoruz" dedi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor, sahasında oynayacağı İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazanarak play-off'a kalmayı hedefliyor.


Mor-beyazlı ekibin bu kritik mücadelesi Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak.


Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul ekibi karşısında alınacak galibiyetin kendilerini Avrupa'ya taşıyacağını vurgulayarak "Yarın kazandığımız takdirde play-off oynamakla kalmayacağız, Avrupa biletini de alacağız. Geçen yıl ilk defa oynadığımız FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ikinci kez oynayıp, bu anlamda tarih yazmak istiyoruz. Bu konuda başta antrenörümüz Alper Durur ve tüm ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.


Ordusporlu taraftarlara da seslenen Karaağaç, "Saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Özellikle taraftar gruplarına bu maçta çok iş düşüyor. Lütfen salonu dolduralım. Takımımızı sonuna kadar destekleyelim. Ordusporumuz gelecek yıl Avrupa'da oynamayı hak ediyor. Bu sevinci hep birlikte yaşayalım" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...