Emniyet ve Savcılık'tan flaş operasyon açıklaması

Emniyet ve Savcılık'tan flaş operasyon açıklaması

GÜNDEM Haberleri

DHKP-C'li 2 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok açıklama yaptı.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan DHKP-C'li 2 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok açıklama yaptı. Altınok, 2 teröristin öldürüldüğünü, savcının ise ağır yaralı olduğunu ve ameliyata alındığını açıkladı. Savcılık'tan yapılan açıklamada da "Hukuk sınırları içerisinde kalarak terörle mücadele hep birlikte yürütülecektir" dendi.

Altınok şunları söyledi:
6 saat boyunca ekiplerimiz iletişim kanallarını açık bırakmak suretiyle yapılması gereken tüm görüşmeleri yapmıştır. 6 saat boyunca metanetle güvenlik önlemlerini almak şartıyla yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda maalesef teröristler, rehin almış bulundukları savcımızın silah seslerinin gelmesi üzerine, emniyet ekiplerimiz odaya operasyon yapmıştır.
Bütün iletişim kanallarımızın kullanılmasına rağmen, odadan gelen silah sesleri yüzünden yapılan operasyon sonucunda savcımız yaralı olarak kurtulmuştur. 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir.
Savcımız şu anda ameliyatta, eylemci teröristlerin cesetleri şu anda yukarıda gerekli işlemler yapılıyor.
Türkiye Cumhuriyet Devleti ile hiç kimsenin baş edemeyeceğini özellikle belirtiyorum. Devletin savcısına nerede el kalkarsa biz o eli kırarız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...