Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

Politika Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki rehine olayı ve düzenlenen operasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'nde İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmasına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu işin öyle hafife alınır bir yanı yok. Bu, üzerinde çok çok önemle durulacak ibretlik bir vaka, olaydır. Tabii ben polisimizin özellikle yaptığı operasyon sebebiyle kendilerini de kutluyorum. Çünkü onlar da bir yerde bu silah seslerinden sonra cansiparane o odaya girerek orada da gereğini yerine getirmiş oldular" dedi.


Erdoğan, "Bundan sonraki süreçte avukatların adalet saraylarına girmesinden tutunuz ve diğer görevlilerin aynı şekilde adalet saraylarına girişlerinden tutunuz, bunların ne gibi bir muameleye tabi tutulacak, bunların hepsinin değerlendirilmesini ele almak gerekiyor" diye konuştu.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...