Survivor Kim Elendi büyk merak Oflaz mı Almeda mı (SURVİVOR KİM ELENDİ, ELEME)

Survivor Kim Elendi büyk merak Oflaz mı Almeda mı (SURVİVOR KİM ELENDİ, ELEME)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor kim elendi bu akşam belli olacak. Ünlüler takımından kim yarışmaya veda edecek merak konusu. Survivor Kim elendi öğrenmek için takip et

Survivor kim elendi bu akşam belli olacak. Ünlüler takımından kim yarışmaya veda edecek merak konusu. Survivor Kim elendi öğrenmek için takip et.. Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Berna ve Sahra arasında yine küfürlerin havada uçuştuğu bir kavga meydana geldi. Peki Survivor nbsp;kim elendi, kim elenecek? Elenen isim açıklanır açıklanmaz burada olacak.Survivor All Star'da kim elendi? Survivor All Star'da bu hafta Gönüllüler takımı büyük bir başarı elde ederken sembolü ise Özlem kazandı. Gönüllüler adaya giderken Ünlüler Konseyi'nde elemeler için oylamadan Almeda ve Merve Oflaz'ın isimleri çıktı. Survivor 2015 'de ilk kez iki kişi birden elemeye kaldı. nbsp;TV8 CANLI İZLE! Survivor All Star yeni 20. bölümü ile dokunulmazlık ödülünü Ünlüleri 9-6 yenen Gönüller'in. Konseyden iki isim çıktı, ALMEDA VE MERVE OFLAZ


TV8 CANLI YAYIN SURVİVOR İZLE nbsp;


Duygu Çetinkaya geçtiğimiz hafta favorisini Hasan Yalnızoğlu olarak açıklamıştı. Fakat yakın arkadaşı Begüm Yücetan'ı desteklemeyi de ihmal etmiyordu. Duygu Çetinkaya Turabi Çamkıran ve Seda Aktuğlu ile yarım kalan kavgalarını Türkiye 'ye döndükten sonra twitterdan içini dökerek devam ettirdiğini açıklamalarından hissettirmişti. Survivor All Star Seda Aktuğlu'nun son konsey gecesinde elenmesinin üzerine yüreğine su serpilen Duygu Çetinkaya'nın başı Serenay Aktaş'ın fanlarıyla derde girdi.


Duygu Çetinkaya, Serenay Aktaş Fanlarıyla kapıştı


Duygu Çetinkaya sosyal medya hesabından kendisine gelen hakaret dolu mesajlara yönelik açıklama yaptı. nbsp;Çetinkaya: 'Biraz terbiyenin kimseye zararı olmaz bu bir abla tavsiyesi olsun size. Siz küfürle ben ise başka güçlerle hallediyorum zaten bir çoğunuz kardeşim yağmurdan bile ufaksınız bunu hakettiniz. Bu Serenaycıların bazıları, fotoğraflı kayıtlarla bilişim suçlarına yarın havale edilecek'dedi.


Ahmet Dursun bombaladı: 'Merve'ye bak fareye benziyor'
Survivor Kim Elendi büyk merak Oflaz mı Almeda mı (SURVİVOR KİM ELENDİ, ELEME)



Survivor All Star'a mide rahatsızlığı nedeniyle erken veda eden eski milli futbolcu Ahmet Dursun Kanaltürk'teki "2. Sayfa" programına konuk oldu. Dursun ünlüler takımındaki arkadaşlarını çok ağır sözlerle eleştirdi. İşte açıklamaları:-Doğukan, yarışlarda kendini geliştirmek yerine domates, biber, patlıcan falan ekiyor. Doğukan'ın karakterinin bu kadar bozuk olmasına anlam veremedim. Doğukan'ın konuştukları ve yaptıkları birbirini tutmuyor. Bu yüzden beni adada en çok şaşırtan isim oldu. Doğukan, yanımıza gelip laf alıp diğer tarafa taşıyordu.-Sahte ve yalancı insanları sevmiyorum. Serenay'ın "annem için" diye ağlamaları falan… Serenay Kıbrıs'ta annesini gördü, selam vermedi. Annesi koltuk bulamayınca "Sona kalan dona kalır" deyip annesine yardımcı olmadı. Böyle birinin anne sevgisi nasıl olabilir? Serenay, gizli kapaklı şeyler yaptığı, suratıma gülüp arkadan iş çevirdiği için "küçük şeytan" dedim.


Hakan'ın karakteri bozuk


-Hakan Hatipoğlu ve Merve Oflaz adaya gelmeden önce planlar yapmış. Adaya gitmeden önce bana Hakan'ın karakterinin bozuk ve sinsi olduğunu söylemişlerdi. Hakan konseyde ismimi yazdı. Sonra bana elini uzattı "çak kanka, bir dahaki sefere de sen benim ismimi yazarsın" dedi. Benimle böyle dalga geçer gibi konuşmasına sinirlendim, ben de elimi uzatmadım. Ona "merak etme hepinizi birer birer yollayacağım" dedim. Hakan'a "kafan büyük, beynin küçük" dedim. Bu laf bence ağır değil… "Hakan ile evli olan birisi nasıl bir karaktere sahiptir?" diye düşünüyordum. Böyle bir insanla birlikte olduğuna göre aynı kafada diye düşündüm. Allah, Hakan'ın eşine sabır versin…


Üçü de çok sinsi


Merve Oflaz çok iyi oynadı. Beni kendi aralarına çekmeye çalıştı. Ama zamanla gerçekler ortaya çıktı. Sinsilik konusunda Merve, Serenay ve Hakan arasında bir ayrım yapamam. Merve ağlamaya çalışıyor ama gözyaşları akmıyor. Kendi aramızda konuştuğumuzda "Merve Oflaz'a bakın, fareye benziyor" dedik.
Survivor Kim Elendi büyk merak Oflaz mı Almeda mı (SURVİVOR KİM ELENDİ, ELEME)



Survivor reyting rekoru kırdıSurvivor All Star yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada reyting rekoru kırdı.Somera Sosyal Medya Reyting Ölçümleme Ajansı'nın yaptığı sosyal medya reyting ölçümlerinde Survivor All Star ilk bölümü ile rekor kırdı. Kısa süre içinde Türkiye gelelinde 8 başlıkta Trend Topic olan program dünya çağında 5 başlıkta listeye girdi. Türkiye'deki sosyal medya kullananların yüzde 78,69'u Survivor hakkında konuştu.Somera'nın yaptığı ölçümlere göre program sosyal hakkında sosyal medya üzerinden yayın saatinden başlayan ileti yoğunluğu tüm geceye yayıldı. Toplamda 78 bin 771 kullanıcı Survivor All Star'la ilgili 159 bin 885 ileti gönderdi.
Daha önce yayınlanmış olan Survivor programına katılmış olan kişilerin katıldığı yarışmada sosyal medya üzerinden en çok konuşulan kişi açık ara farkla Turabi olurken onu Hilmi Cem, Anıl ve Sahra izledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...