Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Operasyon sonrası 4 gözaltı!

/ Kaynak: DHA
Operasyon sonrası 4 gözaltı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kanlı biten rehine olayının ardından adliye binasına girmeye çalışan ve aralarında bazı avukatların da bulunduğu bir gruba polis müdahale etti.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ağır yaralanması, savcıyı rehin alan 2 kişinin de öldürülmesiyle sonuçlanan rehine olayında, adliye binasına girmek isteyen, aralarında Halkın Hukuk Bürosu avukatlarının da bulunduğu bir gruba polis müdahale etti. 4 kişi gözaltına alındı.
nbsp;
Başsavcılık tarafından adliye binası içerisinde yapılacak olan basın açıklamasına katılmak için içeriye girmek istediklerini söyleyen gruba polis izin vermedi. Bir süre polis ile grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra Çevik Kuvvet polisleri, aldıkları talimatla grubu dışarıya çıkardı. Yaka paça dışarı çıkarılan grup, burada bir süre polisle tartışmasını sürdürdü. Bu sırada aralarında avukatların da bulunduğu bazı kişiler polis tarafından gözaltına alınarak adliye binası içerisindeki polis merkezine götürüldü. nbsp;
nbsp;
Adliyenin özel güvenlik görevlilerinin de, polisin gözaltı işlemleri sırasında gruba müdahalede bulunması dikkat çekti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...