Bakan Çavuşoğlu'ndan Şehit Savcı için açıklama

Bakan Çavuşoğlu'ndan Şehit Savcı için açıklama

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Selim Kiraz'ı rehin alıp, şehit eden teröristleri ve onları meşru gösterenleri kınadı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Rabbim rahmet eylesin. Teröristleri ve onları meşru gösterenleri lanetliyorum" ifadesini kullandı. Çavuşoğlu, Twitter'daki hesabında, Çağlayan Adliyesi'ndeki rehin alma eyleminde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin, "Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Rabbim rahmet eylesin. Teröristleri ve onları meşru gösterenleri lanetliyorum" ifadesine yer verdi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...