Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elektrik kesintisinin sebebi siber saldırı mı?

Elektrik kesintisinin sebebi siber saldırı mı?

Ekonomi Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, siber saldırı yoluyla yapılmış bir terör eylemi ihtimali dahil her konunun değerlendirildiğini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, siber saldırı yoluyla yapılmış bir terör eylemi ihtimali dahil her konunun değerlendirildiğini söyledi. Terör saldırısı konusunu Başbakan'ın bir soru üzerine ifade ettiğini söyleyen Yıldız, "Yani siber saldırı mıdır, onu da söyleyemem. Bizim merkezlerimiz var. Sistemin tamamının gözetildiği merkezler. Acaba bölgeleri izole etmediği için mi bunlar oldu? Her bir daire kendi içinde bunu yönetmeliydi. Bir operasyon hatası mı var, teknik açıdan hata mı var, yoksa siber saldırımı var, bloke bir durum bu var, takip ediyoruz. O kayıtlar hepsi çıkacak" dedi.
Daha önce böyle bör kesinti olup olmadığı yönündeki soruya da Bakan Yıldız, "Bu kadar geniş bir alanda çok sık rastlamamıştık" cevabını verdi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...