Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da ayrılık!

Galatasaray'da ayrılık!

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin önemli isimleri Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak ayrılık kararı aldı.

Galatasaray'ın dünkü yönetim toplantısında Başkan Yardımcısı Dursun Özbek ile yönetimin etkili isimleri Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst arasında kritik gelişmeler yaşandı.


Önce, "Bütün yükü bana bıraktınız, her şeyle ben uğraşıyorum" çıkışını yapan Özbek, ardından Albayrak ve Dürüst'e dönerek, "Aday olursam benim ekibimde yer alır mısınız?" sorusunu yöneltti, beklemediği yanıtlar aldı. Dürüst, "Ben artık görev istemiyorum. Zaten düşünsem başkan adayı olurdum" dedi. Özbek'in, "O zaman ol ben senin ekibine gireyim. Bu işi beraber başarırız" karşılığı da Ali Dürüst'ü ikna edemedi.


Sonra gözler Albayrak'a çevrildi ve bir sürpriz cevap daha geldi: "Ben de görev almayı düşünmüyorum. Kişisel ve ailevi sağlık sorunlarım var" Bu yanıtlar Özbek'in planlarını etkilerken, Dürüst ve Albayrak'ın olası diğer tekliflere ne karşılık vereceği ise merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...