Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ömer Toprak 'Ben söyleyeceğimi söyledim'

Ömer Toprak 'Ben söyleyeceğimi söyledim'

SPOR Haberleri

Ömer:"Ben söyleyeceğimi söyledim, bu konu hakkında şimdilik başka bir şey söylemek istemiyorum. Artık önüme futboluma bakıyorum ve iyi de çalışıyorum."

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen ve geçen hafta Hollanda maçı için kendisine gelen milli daveti geri çeviren Ömer Toprak, "Ben söyleyeceğimi söyledim ve futboluma bakıyorum" dedi.Yaşanan silah olayının ardından milli takımdan kendisine gelen daveti geri çeviren tecrübeli oyuncu Ömer Toprak, dün aksam üzeri yapılan Bayer Leverkusen antrenmanında yer aldı.Antrenmanda oldukça neşeli olduğu gözlenen Ömer Toprak, antrenmanın ardından karşısında gördüğü DHA ekibine, "Hiç sormayın, konuşmak istemiyorum" sözleriyle yaklaştı.Röportaj vermek istemediğini belirten milli oyuncu, kameranın kapalı olduğu bölümde kendisine yöneltilen ısrarlı sorular karşısında, "Ben söyleyeceğimi söyledim, bu konu hakkında şimdilik başka bir şey söylemek istemiyorum. Artık önüme futboluma bakıyorum ve iyi de çalışıyorum" şeklinde konuştu.


Ömer Toprak'ın Kariyeri


SC Freiburg
Toprak, futbola yerel takımlardan TSB Ravensburg'un altyapısında başladı. Daha sonra ise rakip takım olan FV Ravensburg'a geçti. 2005'te SC Freiburg'a geçerek uzun süreli Freiburg kariyerine başladı. 2 yıllık altyapı kariyerinden sonra 2007'de profesyonel sözleşme imzaladı. 2007 yılında Freiburg'un U-19 takımında oynamaya başladı. O yıl Freiburg II ile ilk kez 4. Lig seviyesindeki Oberliga'da bir maça çıktı.
2007-08 sezonunda hem U-19 hem de rezerv takımda forma giydi. Toprak'lı 19 takımı grubunda ikinci olup, finallere kaldı ve U-19 lig şampiyonu oldu. Toprak, final dahil bütün play-off maçlarında 90 dakika forma giymişti. Aynı sezon Oberliga'daki SC Freiburg II ile de 22 maça çıktı. Freiburg, sezonu şampiyonlukla bitirip, Regionalliga'ya yükseldi. Ömer Toprak da böylece bir sezon içinde iki şampiyonluk yaşamış oldu. O sezon ilk kez A takımda ilk 18'e girse de forma giyemedi.
2008-09 sezonunda Toprak, 2. Bundesliga'da oynayan A takıma yükseldi. Freiburg'la ilk maçına 22 Ağustos 2008'de VfL Osnabrück karşısında çıktı. 34 maçın 30'unda forma giyen Toprak, defans oyuncusu olmasına rağmen 4 gol 1 asistle oynadı. Bu performansı ile bir şampiyonluk da 2. Bundesliga'da gördü ve birinci lig olan Bundesliga'ya yükseldiler. Kariyerinde ilk kez Almanya Kupası'nda da forma giyen Toprak, bir maç da Regionalliga'daki SC Freiburg II'da oynadı.
9 Haziran 2009'da Freiburg'da karting yaparken başka bir araca çarpan Toprak'ın arabasının yakıt tankı alev aldı. Vücudunda yanıklar oluşan Toprak, aylarca futbol oynayamadı. Kariyeri tehlikeye giren Toprak, başarılı tedavi sonucu iyileşti. 6 Ocak 2010'da İspanyol takımı FC Elche ile oynanan hazırlık maçıyla sahalara geri döndü. 16 Ocak 2010'da Hamburger SV ile oynanan lig maçında 65. dakikada oyuna girerek birinci ligteki ilk maçına çıktı. Ömer Toprak, 2010-11 sezonunda da 24 lig maçında forma giydi.


Bayer Leverkusen


2011-12 sezonunda Bundesliga ikincisi Bayer Leverkusen, futbol hayatını bitiren Sami Hyypiä'nın yerine Toprak'ı 3.000.000 €'luk bedelle renklerine bağladı. 30 Temmuz 2011'deki Dynamo Dresden ile oynanan Almanya Kupası birinci tur maçı ile Leverkusen forması giymeye başladı. Ancak kötü bir başlangıç yaparak, kupadan elendiler. 1. hafta nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...