Galatasaraylı futbolcular için İtalya'ya transfer iddiası

Galatasaraylı futbolcular için İtalya'ya transfer iddiası

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transferin son gününde piyangodan çıkmış gibi kadroya kattığı Pandev ile Dzemaili transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Galatasaray'ın transferin son gününde piyangodan çıkmış gibi kadroya kattığı Pandev ile Dzemaili transferinin perde arkası ortaya çıktı.
Napoli Pandev ve Dzemaili'ye Avrupa'da kulüp bulamaması üzerine en son yarı fiyatına Roma'ya teklif ediyor. Ancak Roma da bu iki futbolcuyu istemiyor. Bunun üzerine Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, yakın arkadaşı ve o dönemlerde enerji işi için ortaklık aşamasında olduğu Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı arıyor.Bu iki futbolcuyu Ünal Aysal'a tavsiye ediyor. Normal şartlarda teknik heyetin talebi doğrultusunda yapılması gereken transferler, Ünal Aysal'ın kimseye sormadan transfer etmesiyle olup bitiyor.


NAPOLİ KURTULDU SIRA GALATASARAY'DA
Transferin son gününde yapılan bu 2 transfer sonrasında dönemin başkanı Ünal Aysal, hem anlaşma aşamasında olduğu enerji ortaklığı işi bozulmamış oluyor, hem de taraftarların biraz olsun hararetini düşürmek için 2 transfer gerçekleştirilmiş oluyor. Napoli bu 2 futbolcunun maliyetinden kurtulurken şimdilerde Cimbom, bu iki futbolcuya kulüp bulmak için yoğun mesai harcıyor.


GALATASARAY'DA ÇİFTE SEVİNÇ!
Pandev'in Genoa ile anlaştığı iddialarının ardından, Galatasaray'ın bir diğer futbolcusuna daha Çizme yolu göründü. Pandev gibi sezon başında Napoli'den gelen Dzemaili'ye ülkenin köklü ekiplerinden Fiorentina talip oldu. İtalyan La Nazione gazetesinin haberine göre Mor Menekşeler, gelecek sezon için yapacağı orta saha transferi için, sarı-kırmızılıların İsviçreli futbolcusunu gündemine aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...