Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray rekora hazırlanıyor!

Galatasaray rekora hazırlanıyor!

SPOR Haberleri

Hafta sonu Karabük'le saat 16.00'de oynanacak gündüz maçına büyük ilgi gösteren Sarı-Kırmızılılar'ın bu karşılaşmada rekor kırması bekleniyor.

Süper Lig'in 26. haftasına lider giren Galatasaray, 5 Nisan Pazar günü TT Arena'da düşme hattından kurtulmak isteyen Kardemir Karabük'le karşılaşacak. Kalan 9 haftada zirvede kalmak ve 4. yıldıza ulaşmak isteyen Cimbom'da taraftar da iyice havaya girdi. Hafta sonu Karabük'le saat 16.00'de oynanacak gündüz maçına büyük ilgi gösteren Sarı-Kırmızılılar'ın bu karşılaşmada rekor kırması bekleniyor.


50 BİN TARAFTAR OLACAK
Fenerbahçe derbisinde bile TT Arena'nın 3'te 2'si dolarken, pazar günkü maç için sadece 10 bin biletin kaldığı ve karşılaşmayı 50 bin civarında taraftarın takip edeceği öğrenildi. Yönetim Karabük mücadelesinde hasılat rekoru kırmayı hedeflerken, taraftarın tek sıkıntısı hala açılmayan metro hattı!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...