Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kıılıçdaroğlu, 'Hesabını soracağız'

/ Kaynak: İHA
Kıılıçdaroğlu, 'Hesabını soracağız'

Politika Haberleri  / İHA

Kılıçdaroğlu yine Twitter'dan açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili, "Yapılan saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Görevi başında şehit düşen savcımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesi ve tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükunete ve sağduyuya davet ediyorum. Yaşadığı her başarısızlığın ardından CHP'yi suçlaması bile, bulunduğu koltuğun Davutoğlu'na ne kadar büyük geldiğini göstermektedir. Davutoğlu'nu artık bir çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp, bulunduğu makama yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum. Şehit savcımızın eşine ve İstanbul Başsavcısı'na telefonda söylediğim gibi; yapılan saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...